Calling Station
Hogyan jatszunk az ovatos calling stationok ellen egy max 5 fos asztalon? Az ovatos alatt azt ertem, hogy fel pot hivasig (illetve kesobbi korokben ugy 15BB emelesig) mindent barmivel megad.
Foleg mit csinaljunk a turnon, riveren AJ, AQ lapokkal, mikor nem jott ki semmink, de a cont-betre sem dob a CS?
Sajnos én most csak ilyen stílusú házi gémeken tudok játszani.
Nekem ami működöképesnek tűnik:
Lazább indulási követelmények több limp, ha nem hívnak "értelmesen" (15'000,- es bankba emelés 1200:) ) menni minden javulóképes lappal. Ha erős kéz alakul ki brutálisan kifizettetni. Ha nem bírnak dobni akkor nem kell erőltetni a kilicitálást.
Hogyan jatszunk az ovatos calling stationok ellen egy max 5 fos asztalon? Az ovatos alatt azt ertem, hogy fel pot hivasig (illetve kesobbi korokben ugy 15BB emelesig) mindent barmivel megad.
Foleg mit csinaljunk a turnon, riveren AJ, AQ lapokkal, mikor nem jott ki semmink, de a cont-betre sem dob a CS?
Nekem a CS játékosok a halálom. Mivel alapban agro vagyok, eltart egy darabig, amíg kapcsolok, csak addigra jól felidegesítenek. Ellenük egyedül a saját módszerükkel voltam képes én harcolni, agro stílus off és check-call, amíg le nem javulom... Jobbat nem tudtam kitalálni, mivel valahogy mindig mázlisok ezek, de ez elfogy egy idő után "szerencsére" :)