Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Bajkevero
2008. jún. 19. 9:46

Calling Station

Hogyan jatszunk az ovatos calling stationok ellen egy max 5 fos asztalon? Az ovatos alatt azt ertem, hogy fel pot hivasig (illetve kesobbi korokben ugy 15BB emelesig) mindent barmivel megad.

Foleg mit csinaljunk a turnon, riveren AJ, AQ lapokkal, mikor nem jott ki semmink, de a cont-betre sem dob a CS?

Six
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. jún. 19. 12:20

Sajnos én most csak ilyen stílusú házi gémeken tudok játszani.
Nekem ami működöképesnek tűnik:
Lazább indulási követelmények több limp, ha nem hívnak "értelmesen" (15'000,- es bankba emelés 1200:) ) menni minden javulóképes lappal. Ha erős kéz alakul ki brutálisan kifizettetni. Ha nem bírnak dobni akkor nem kell erőltetni a kilicitálást.

Hogyan jatszunk az ovatos calling stationok ellen egy max 5 fos asztalon? Az ovatos alatt azt ertem, hogy fel pot hivasig (illetve kesobbi korokben ugy 15BB emelesig) mindent barmivel megad.

Foleg mit csinaljunk a turnon, riveren AJ, AQ lapokkal, mikor nem jott ki semmink, de a cont-betre sem dob a CS?

want2push
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. jún. 19. 12:26

Értelemszerűen ezek ellen nem kell a szokásos és túl gyakori cbet. Csak akkor hívjunk, ha lapunk van. Tehát top pár jó kicker lapokkal, mind flop, mind turn kb. 3/4-ed és 3/5-öd pot közötti hívás a lapunk erősségétől függően. A riveren laperősségtől függően további bet vagy check. Minél jobb a lapunk, annál nagyobb hívások az elejétől kezdve.

AJ-val már ezek ellen is csak ritkán próbálnék valuet realizálni a riveren. AQ-val viszont valszeg igen, szóval utóbbival még kell egy fél kasszás value bet a végén is.

wilddrew
Válasz want2push kommentjére
2008. jún. 19. 12:33

Nekem a CS játékosok a halálom. Mivel alapban agro vagyok, eltart egy darabig, amíg kapcsolok, csak addigra jól felidegesítenek. Ellenük egyedül a saját módszerükkel voltam képes én harcolni, agro stílus off és check-call, amíg le nem javulom... Jobbat nem tudtam kitalálni, mivel valahogy mindig mázlisok ezek, de ez elfogy egy idő után "szerencsére" :)

Élő ügyfélszolgálat