Cg Sng Don Husng
Ha volt már ilyen, akkor elnézést az újabb topicért.
Azon gondolkodtam, hogy melyik típus az, ami a pókerben a legjobb "ár-érték" arányt adja. Mihez kell a legkevesebb tudás, de mégis stabil eredményeket lehet hozni elfogadható varianciával.
Ha az ember nagyon jó, akkor persze mindegy, csak kíváncsi vok(Van egy elképzelésem, de több véleményt is meg akarok ismerni:)). Sok helyen azt lehet olvasni, hogy sng-ben szerezték meg a játékosok a rolljuk alapját, ergo az lenne a legkönnyebb nyerési forma?(az mtt-t direkt kihagytam:))
Ha volt már ilyen, akkor elnézést az újabb topicért.
Azon gondolkodtam, hogy melyik típus az, ami a pókerben a legjobb "ár-érték" arányt adja. Mihez kell a legkevesebb tudás, de mégis stabil eredményeket lehet hozni elfogadható varianciával.
Ha az ember nagyon jó, akkor persze mindegy, csak kíváncsi vok(Van egy elképzelésem, de több véleményt is meg akarok ismerni:)). Sok helyen azt lehet olvasni, hogy sng-ben szerezték meg a játékosok a rolljuk alapját, ergo az lenne a legkönnyebb nyerési forma?(az mtt-t direkt kihagytam:))
hu cg > sh cg > fr cg > mtt > többasztalos sng > sh sng = fr sng > hu sng
don-t nem tudom, kb sh sng környékén lehet, majd krúli megmondja xxd
Beszédes a topikcím. Azt hittem valami fish nyitotta :)
hu cg > sh cg > fr cg > mtt > többasztalos sng > sh sng = fr sng > hu sng
A husáng biztosan ennyire hátul kell, hogy legyen? SC leaderboard összesítettjén mindig Husángosok vezetnek...
Persze, mert nagyobb beülővel megy a játék...
Szerintem Double Crazy Reverse Omaha > all
Szerintem Double Crazy Reverse Omaha > all
Ameg minyúl?