castor11
2008. dec. 27. 15:43

Coaching Szegeden?

Egyszerűen hihetetlen. Továbbra is képtelen vagyok nyerni. Elegem van. Valaki vállalna alkalmakat, hogy megtekintse a hibáimat és némi irányvonalat mutasson, természetesen valamilyen ellenszolgáltatás fejében. Bármilyen privát deal szóbajöhet, ezt privátban megbeszéljük.
Lehet, hogy NL10-25-ön ezt illene megoldanom egyedül, de egyszerűen nincs már ötletem és már félek leülni játszani, mert mindegy mit csinálok bukok. Várom erről a véleményeket és az esetleges jelentkezőket. Privátban is jöhet.

medgypeti
Válasz castor11 kommentjére
2008. dec. 27. 15:47

Egyszerűen hihetetlen. Továbbra is képtelen vagyok nyerni. Elegem van. Valaki vállalna alkalmakat, hogy megtekintse a hibáimat és némi irányvonalat mutasson, természetesen valamilyen ellenszolgáltatás fejében. Bármilyen privát deal szóbajöhet, ezt privátban megbeszéljük.
Lehet, hogy NL10-25-ön ezt illene megoldanom egyedül, de egyszerűen nincs már ötletem és már félek leülni játszani, mert mindegy mit csinálok bukok. Várom erről a véleményeket és az esetleges jelentkezőket. Privátban is jöhet.

Online én szívesen segítek, ha tudok!

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 27. 15:53

én is megnézhetem a játékodat online, bár sokszor én se vagyok a helyzet magaslatán, de elmondom, hogy én mit csinálnék. :D :D :D jah, s persze csak sh-hoz érte(gete)k

V.Peti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 27. 16:11

szerintem a 20as videód helyett csinálj egy újat és akkor mindenki elmondhatja a véleményét róla. több szem többet lát ;)

castor11
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 15. 11:50

Köszönöm a felajánlásokat! Megpróbálom majd összeszedni a megfelelő szoftvereket, ami ehhez kell.
Esetleg van-e olyan valaki, aki élőben tudna rám némi időt szánni? Persze ezt is valamilyen privát deal keretén belül :)

Élő ügyfélszolgálat