Ice-pocó
2014. febr. 8. 14:13

Csalás a PS-en!!!

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi olyankor a teendő, ha mutatásnál a gyengébb lappnak "tolják ki" a potot?
Barátom hívott az imént, és pot limit omaha játékban mutatott nekem egy handet, ahol a nálánál gyengébb lap vitte el a nyereményt.
Sok kérdés felmerül ilyenkor az emberben nem-igaz?!
Ha ilyen és ehhez hasonló dolgok előfordulnak, akkor mi arra a garancia, hogy eddig nem történt-e más vagy bármi hasolnó???
Természetesen bizonyítani is tudja, csak már előre látom, hogy jön majd neki a bocsánat kérő email, némi kárpotlás etc....
Nos?

Charliegore8
Válasz Ice-pocó kommentjére
2014. febr. 8. 14:15

Hol a hand?

dan9304
2014. febr. 8. 14:16

Eléggé unreal kategória ez, szándékosság NEM lehet benne, mármint az oldal/szoftver részéről... HH mellett print screen is van róla a gyereknek?

Ultar
Válasz dan9304 kommentjére
2014. febr. 8. 14:18

Óóóóó, inkább nem írok, mert, ha belekezdek, oldalakon át nem tudom abbahagyni.................:D:p

iKeksz
2014. febr. 8. 14:19

Nem lehet, hogy Hi-low-t játszott? :))

kidelpiero
2014. febr. 8. 14:21

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi olyankor a teendő, ha mutatásnál a gyengébb lappnak "tolják ki" a potot?
Barátom hívott az imént, és pot limit omaha játékban mutatott nekem egy handet, ahol a nálánál gyengébb lap vitte el a nyereményt.
Sok kérdés felmerül ilyenkor az emberben nem-igaz?!
Ha ilyen és ehhez hasonló dolgok előfordulnak, akkor mi arra a garancia, hogy eddig nem történt-e más vagy bármi hasolnó???
Természetesen bizonyítani is tudja, csak már előre látom, hogy jön majd neki a bocsánat kérő email, némi kárpotlás etc....
Nos?

Sztem a PA-s 2-7 TD szekció szívesen várja őt a 7 lapos holdem aszatalaiknál :D .

Ice-pocó
2014. febr. 8. 14:21

nem nagy összeg kb. 12 dollár, és skypon mutatta meg, majd intézi azt mondta, annyira nem mentem bele, hogy smint volt, csak engem érdekel, hogy történt-e már valakivel ilyen, vagy hasonló. kicsit elbizonytalanodtam..

Galambos Tarzan
2014. febr. 8. 14:23

lol...

dan9304
2014. febr. 8. 14:26

Ha nem tudod a pontos részleteket akkor miért indítassz egy ilyen címmel fórumot?
HH-t, print screent (esetleg mindkettőt) mutass, akkor van "bizonyítékod" is nem csak egy szenzációhajhász kijelentésed :)

Ice-pocó
2014. febr. 8. 14:32

Neki van, nem nekem olvasd el mit írtam, ne csak írogass mindenféle jópofának tűnő dolgokat!!! Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor kattintgass más topikba és ott oszd az észt!!
Engem érdekel, hogy történt-e már valakivel ilyesmi, és hogy mi történt utána....

Élő ügyfélszolgálat