deuces cracked
Sziasztok, a mai napon regisztráltam a DC-re és szívesen várnám a javaslatotokat, hogy kit érdemes megnézni? Szerintetek melyik a legjobb oktató?
Amik érdekelnének: kizárólag NL Holdem CG, HU, 5-6 Max, és FR.
A hozzászólásban kérlek írj egy nevet, és egy HU, SH, vagy FR-t.
Előre is köszönöm
Sziasztok, a mai napon regisztráltam a DC-re és szívesen várnám a javaslatotokat, hogy kit érdemes megnézni? Szerintetek melyik a legjobb oktató?
Amik érdekelnének: kizárólag NL Holdem CG, HU, 5-6 Max, és FR.
A hozzászólásban kérlek írj egy nevet, és egy HU, SH, vagy FR-t.
Előre is köszönöm
köszönöm szépen !
Megtaláltam amit írtál de ez 2008-as videó????
Az kicsit már idejét múlta nem? Azóta már elég sokat változott a póker, de
sebaj nosztalgiázok egy kicsit :D
DC-n nem igazán van brand new értékelhető videó. Sajnos talán a leglátványosabban visszaesett traning site, CR vagy Leggo lényegesen jobb befektetés lett volna. De még talán bluefire is,mert ott legalább leltárban van pár 1 évnél nem régebbi finomság.
Megtaláltam amit írtál de ez 2008-as videó????
Az kicsit már idejét múlta nem? Azóta már elég sokat változott a póker, de
sebaj nosztalgiázok egy kicsit :D
mikróra ezek a videók tökéletesek, ezeken a limiteken még nem a nonsd-re kell menni, hanem vbet, vbet, vbet és ezek a vidik nagyon jók ahhoz, hogy megértsed.
Szia!
Amit nagyon ajánlok az a Coaching Tree 1-2, és a Coaching Christy. azt hiszem mind a kettő BalugaWhale és SHCG.
A másik ami még nagyon jó az a from the grund up és a Baby steps, így kezdésnek elég is. :D
dog is head building a boat, vagy mi fene volt a cime. TOP5 video sorozat minden idokbol es TOP5 oktato. minden videoja aranyat er