bojanika
Válasz Morthiisa kommentjére
2007. júl. 23. 17:05

a gravírozott tartósabb, meg talán szebb...
8-10 fő esetén mindenképpen 500-as szetben gondolkodj, 300-as felejtős.

Morthiisa
Válasz bojanika kommentjére
2007. júl. 25. 14:02

Köszönöm a segítséget és megfogadom a tanácsodat !!!:)

Thomasson
Válasz Morthiisa kommentjére
2007. aug. 17. 9:51

Szerintetek az normális, hogy SnG közben ha KK vagy AA t kapok és preflop allin van, akkor mindig szopok vele?Megnéztem a HH kat, és egyszerűen mindig leesett az ellenfélnek a terc, vagy a flush, vagy valami.Nem tudom mit csináljak.Ha megkapom korai szakaszban fold és kész.

mikee1978
Válasz Thomasson kommentjére
2007. aug. 17. 10:28

szia.

Szerintetek az normális, hogy SnG közben ha KK vagy AA t kapok és preflop allin van, akkor mindig szopok vele?Megnéztem a HH kat, és egyszerűen mindig leesett az ellenfélnek a terc, vagy a flush, vagy valami.Nem tudom mit csináljak.Ha megkapom korai szakaszban fold és kész.

Én kezdő vagyok még ,de az eddigi játék tudásom alapján leírom a véleményem.Amugy a profiktol fogod a legjobb választ kapni amire én is kiváncsi vagyok.
1: K,K-ra csak akkor vágok all int ha kevés zsetonom van: egy A,K szívesen elfogadja az all int és a buktató szerintem az,hogy fogja a királyodat esélyed csökken és elég egy A ahoz,hogy kikapjál.
Ha ugy vágják rád az all int akkor szerintem meg kell adni,bár ha ellenfeled egy nagyon feszes játékos akkor biztos meg gondolnám mert A,A ra tenném.
Ha egy agressziv játékos hiv ellenem akkor vissza hívok hisz ilynkor elég jó esélyem van a győzelemre.
Ha csak hívok pár BB-et akor az adott flop fogja megmutatni mit is kell tenem,de ha feljön a szín vagy a sor esély és netán ki is jön és ellenfelem folyamatossan hívna akkor valoszínű,hogy eldobnám.
Legutobb a flop után eldoptam a K,K mert feljött egy ász és a szín is kint volt.Ilyenkor megprobálom minnél kevesebb zsetont bukni.

A,A flopp elött a legerősebb vagy.Te indulsz a legjobb esélyekkel és a flop is segithet akár egy olyan elenfelet találsz aki a hívásodat megadta és egy királyal jöt be és flopra kapott is egyet.
Többször vágok all int A,A ra föleg ha már a verseny végén vagyok mert mindenki bent szeretne lenni a fizetös helyen ezért kevesen kockáztatják a zsetonokat és így a megadott vakokat be tudom gyűjteni és ha valaki megadja akkor jó esélyekkel indulok.
Elhallgatni nagyon ritkán szoktam,álltalában inkább feszes játékosok ellen,mert a flop elöti hívásomat nem adnák meg,de vigyázni kell mert a flop lehet neki segit.
Szerintem mindenki kapott már ki A,A : K,K -al
Én A,A lapomnál legutobb kikaptam,Flop elött hívtam és all int vágtak rám K,9 el és a flopba kijött egy király majd a torn-re egy 9es!nem tudtam mit tenni.Meg kellett adnom az all int.Ez ellen nem lehet mit tenni.Ilyenkor én nem tudnám eldobni az A ,A-t,söt még örömmel fogadom az all int.
Tehát szerintem az adott játékosoktol is függ,agressziv vagy feszes játékot játszott edig és a zsetonom nagyságátol is függ.
Én ennyit tudtam írni!
mikee1978

Slash
2007. aug. 17. 10:30

Ez nálam is gyakori, de nem csak korai szakaszban sajnos, bár én nem dobom el

want2push
2007. aug. 17. 18:40

Bad beat... :(
Ettől még ne dobd el legközelebb!

Egyébként egyetértek azokkal, amiket mike1978 írt.

Élő ügyfélszolgálat