Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > egy kezdő a véleményetekre kíváncsi

Szoszo
Válasz kidelpiero kommentjére
2009. nov. 5. 16:21

kidelpiero: "A másik kérdés, az ellenfélnek mi kellett volna, hogy "átmenjen"? Egy "regular" open limpel, majd pozíción kívül CSAK megad egy hívást, egyszínű Q magas boardon check callol majd turnon check raise all- int játszik."

nagyon köszönöm a hozzászólásod, hasznos számomra!!
1 kérdés még: ha nem adom meg az "ellenfél" lapjait, akkor mit adsz a kezébe, amivel callolhat? (feltételezve, hogy ezzel veszélyezteti a versenyét, emlékeztetésül egy élő tornán vagyunk)

kidelpiero
Válasz Szoszo kommentjére
2009. nov. 5. 23:13

kidelpiero: "A másik kérdés, az ellenfélnek mi kellett volna, hogy "átmenjen"? Egy "regular" open limpel, majd pozíción kívül CSAK megad egy hívást, egyszínű Q magas boardon check callol majd turnon check raise all- int játszik."

nagyon köszönöm a hozzászólásod, hasznos számomra!!
1 kérdés még: ha nem adom meg az "ellenfél" lapjait, akkor mit adsz a kezébe, amivel callolhat? (feltételezve, hogy ezzel veszélyezteti a versenyét, emlékeztetésül egy élő tornán vagyunk)

Az hogy élő verseny, ( engem legalábbis nem befolyásol) maxt azt befolyásolja aki ritkán játszik, esetleg nem az ő limitén. Ugyanakkor az élő versenyek színvonala sokkal rosszabb, tehát sztem többször kapsz callt, mint egy hasonló tétű online versenyen. Itt dobatni szerintem a Q-nál kisebb pp dobatod, valamint a Flush draw+ fölé lap kombinációt ( és persze a teljesen air handeket), de ezeket meg el tudod már floppon dobatni , vagy olcsóbban megúszod. Sztem itt callol az összes TPGK, Két pár, set, szín, vagy ami ez esetben volt pár plusz erős flush draw..

addict776
2009. nov. 5. 23:47

És a szettet így játszaná postflop??

igen, van olyan aki fél betenni a pénzt szettel, egyszínű boardon

kidelpiero
Válasz addict776 kommentjére
2009. nov. 5. 23:53

igen, van olyan aki fél betenni a pénzt szettel, egyszínű boardon

és turnon miért meri jobban betenni?

addict776
2009. nov. 5. 23:58

és turnon miért meri jobban betenni?

mert nem esett le a szín
gyakran találkozok ilyenekkel élő játékba, ez valami hülye beidegződés

andree
Válasz addict776 kommentjére
2009. nov. 6. 0:25

Azt amit el tudsz dobatni nem fogja barrelezni. Ha betel turnön, vagy full blöffön van, vagy adja az allét. A blöfföket alapból vered A magassal. Flop raise-el erősebb lapot reprezentálsz, és az equity-d is jó. A turn raise értelmetlen ezzel a lappal.

Taurus
2009. nov. 21. 19:33

Ez a hand elemezgetési bohóckodás kész röhej.
Mondok egy jobbat, Asztrológia.
Ott is bele lehet magyarázni a dolgokat utólag.

pokerzoleey
Válasz Taurus kommentjére
2009. nov. 21. 20:25

Ez a hand elemezgetési bohóckodás kész röhej.
Mondok egy jobbat, Asztrológia.
Ott is bele lehet magyarázni a dolgokat utólag.

Te egy közkedvelt személy leszel ezen az oldalon:)

Faréj
Válasz pokerzoleey kommentjére
2009. nov. 21. 21:11

Te egy közkedvelt személy leszel ezen az oldalon:)

MegaLol

Élő ügyfélszolgálat