Egy kis filozófia - A nagy kérdés
Sziasztok! Ti feltennétek az életeteket A92 flopon AA-val 22 ellen? Ha bejön, akkor több tíz-százmillió HUF-ot nyernétek, annyit amennyivel soha több gondotok nem lesz az életben. Viszont ha jön az 1 out, akkor mindennek vége, halálbüntetésre ítélnek. Nos?
Sziasztok! Ti feltennétek az életeteket A92 flopon AA-val 22 ellen? Ha bejön, akkor több tíz-százmillió HUF-ot nyernétek, annyit amennyivel soha több gondotok nem lesz az életben. Viszont ha jön az 1 out, akkor mindennek vége, halálbüntetésre ítélnek. Nos?
OMG ez mi ez már?:D:D:D
:D:D:D
Feltenném :D
naná hogy fel:)
hát tényleg hihetetlen filozófiai magasságokb emelkedünk... a cím alapján másra gondoltam...
De sztem én is feltenném :D
easy ship, ha bukjuk cooler. :D
egyébként, ahogy magamat ismerem, szerintem mosolyogva venném tudomásul, hogy esett a kettes, ha úgy adódna.
Aki azt irja , hogy igen az elég meggondolatlan!!!
Megnézném az arcát mikor jön a river 2-ő
Feltenném..
Ha tényleg esik a 2es, akkor úgyis kinyírnak, szóval nem leszel tilten egész életedben :D:D