Elemzés-Statisztika
Üdv!
Abszolút kezdőként szeretném megtudni, hogy a gyakorlott játékosok által sokszor említett statisztikai elemek (PTBB,stb...) leírását és az általuk mutatott mérőszámok értékelését megtalálom-e valahol "fogyasztható" (mezei újonc által is értelmezhető) formában?! Köszi a választ előre is!
Három linket ajánlok:
Poker Tracker cikkek
Agresszió faktor
Godmode bemutatkozasa...
Hellosztok!
Szeretnék megkérdezni egy rendes embert hogy csináljon már egy olyan statisztikát, nagyon kiváncsi vagyok rá. Vagy is
olyat kéne csinálni hogy mennyi az esélye hosszutávon a 22 vs ak- nak vagy a 77 vs aj meg ilyeneknek mert én pocket párokkal hirtelen halálnál mindig elesek. Én tudom hogy az aks vs 22 50% vs 49% az esélye de valaki nem csinálná meg azért pls.:d előre is thx
Hellosztok!
Szeretnék megkérdezni egy rendes embert hogy csináljon már egy olyan statisztikát, nagyon kiváncsi vagyok rá. Vagy is
olyat kéne csinálni hogy mennyi az esélye hosszutávon a 22 vs ak- nak vagy a 77 vs aj meg ilyeneknek mert én pocket párokkal hirtelen halálnál mindig elesek. Én tudom hogy az aks vs 22 50% vs 49% az esélye de valaki nem csinálná meg azért pls.:d előre is thx