Úgy döntöttem elkezdek gambler-kedni a lóvéval. 3 nap alatt nyertem hozzá 300$-t rouletten, duplázós módszerrel. Na ez volt az amit a "saját" pénzemmel sosem csináltam volna meg. Néhányszor kicsit összeszorult a gyomrom amikor már 64$-t kockáztattam azért, hogy nyerjek 1$-t. De szerencsém volt. Ezután kikértem a pénzt, hátha nem veszik észre. Ma jött a mail a mb-től, hogy pénzem érkezett.:confused:
Ezek után kíváncsi leszek, hogy mikor jön az e-mail, hogy hibáztak és kérik vissza a pénzt. Mit gondoltok milyen következménye lehet ha kérik vissza én pedig nem adom?
talán az hogy zárolják a számlád:)
Milyen számlám?
az mb-set
Egy pókerterem zároltathatja a mb számlám???
attól függ kirontotta el, de amelyik elrontotta gondolam az fogja visszakérni ( bár szerintem akkor már szólt volna) és ha annak nem adod vissza akkor ott zárolják az accountod, mást nagyon nem tudnak csinálni
Egy pókerterem zároltathatja a mb számlám???
Egyértelműen a terem rontott el valamit. Szerintem 2 munkatárs hibázott akik a kifizetéseket intézik. Az egyik teljesítette a kifizetést mb-re. Ekkor a history-ban megjelent egy ilyen: Transaction : completed (denied) Transaction denied-Timed out. Erre pár napra (szerintem egy másik kolléga) visszarakta a pénzt az accountomra. Volt még egy folyamatban lévő bónuszom is, lehet hogy az is bekavart.
Ha a terem zárolja az accountom az nem igazán érdekel, ha fizetnének sem mennék vissza ide játszani.
Úgy döntöttem elkezdek gambler-kedni a lóvéval. 3 nap alatt nyertem hozzá 300$-t rouletten, duplázós módszerrel. Na ez volt az amit a "saját" pénzemmel sosem csináltam volna meg. Néhányszor kicsit összeszorult a gyomrom amikor már 64$-t kockáztattam azért, hogy nyerjek 1$-t. De szerencsém volt. Ezután kikértem a pénzt, hátha nem veszik észre. Ma jött a mail a mb-től, hogy pénzem érkezett.:confused:
Ezek után kíváncsi leszek, hogy mikor jön az e-mail, hogy hibáztak és kérik vissza a pénzt. Mit gondoltok milyen következménye lehet ha kérik vissza én pedig nem adom?
ez nem ertem. nem a tied volt a penz? jatekpenzzel nyertem valodit?
egyebkent volt egy tanulmany a duplazos rulettrol. Normal esetben ($1 szinten jatszva) guritasonkent kb 5 cent volt a varhato veszteseged, a duplazos modszerrel kb 40 cent!!!! A gond az vele kapcsolatban, hogy nagyon kis haszonert a teljes bankrollodat kockaztatod.