hgt1
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2009. jan. 15. 6:29

mielőtt mindenkit félrevezetsz tájékozódj a rafi oldalán. természetesen még mindig állítanak ki dombornyomott visa classic-ot

ezt azert mondod igy mert neked november ota kiallitottak egyet ? csak mert a bankban ezt a pdf-et adta kinyomtatva a kezembe az ugyintezo ettol fuggetlenul kozolte h visa classic mar nincs...

cake
Válasz Irén kommentjére
2009. jan. 15. 6:45

(csak hivatalos helyen használom az egészet,pl:bank , reméltem elég lessz a rövidített is)

ennél hivatalosabb nem is lehetne...

Válasz Irén kommentjére
2009. jan. 15. 8:14

Sziasztok! Nem a teljes nevemet irtam regizéskor,és így nem fogadja el a kártyámat(VISA dombornyomott)mert nem az a név szerepel rajta.Mi a teendő ilyenkor?Az Everest-en próbáltam.Amugy K&H kártya.Ja amikor ujra próbáltam kiirta,hogy 10074 forduljak az ügyfélszolgálathoz,ezt megtettem,de semmi válasz.

Ja ilyen velem is volt :S
Ha nem ugyanúgy írod le a nevet ahogy az a kártyán szerepel, akkor nem fogadja el az everest :( és onnantól nem tudsz direkt pénzt küldeni rá. Én úgy oldottam meg h nyitottam a moneybookers számlát, ajánlom nekedis :P

tdaniel84hun
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 15. 9:17

ezt azert mondod igy mert neked november ota kiallitottak egyet ? csak mert a bankban ezt a pdf-et adta kinyomtatva a kezembe az ugyintezo ettol fuggetlenul kozolte h visa classic mar nincs...

az én classicom úton van jelenleg, egy szóval nem mondta az ügyintéző hogy nem igényelhetek már ilyet. persze minden csak akkor biztos amikor már a kezemben lesz.

update: megjött a kártya, tehát nyugodtan lehet igényelni (én usd alapú devizaszámlához kértem).

Élő ügyfélszolgálat