Erda statjai 30k hand után NL10-en
29899 hand
bb/100: 9,78
VPIP: 17,4
PRE%: 8,9
3bet%: 2,8 --------> kevés?
WTSD%: 22,1
W$SD%: 54,1
Cold Call%: 10,2 --------------> asszem ez is túl magas, de ezt többek között azért nem tudtam lejebb szorítani, mert még mindig nem tudom, hogy mi ez :) valaki írja le, legyen szíves!
AGR: 3,71 (28,7% Flop: 4,82 Turn: 2,77 River: 2,36)
CBet% Flop: 74,3 Turn: 51,2 River: 42,4 -----------> túl magasak?
Steal: 14,4%
nagyon érdekelne, hogy a tapasztaltabbak milyen hibákat olvasnak ki a számokból. hol kell visszavenni, hol lehetne inkább megnyomni.
most már NL25-n is játszom, de ott még magasabb az AGR: 5,06. és nem értem, hogy miért.
Cold Call%: 10,2 --------------> asszem ez is túl magas, de ezt többek között azért nem tudtam lejebb szorítani, mert még mindig nem tudom, hogy mi ez :) valaki írja le, legyen szíves!
a 3bet az lehet nagyobb, bár azért óvatosan. érdemes megnézni, hogy ki ellen.
Ezt az agresszíót hogy csináljátok??? :) Én se tartom magam nagyon puhapöcsűnek, de nekem 2.7 körül van :)
preflop emelésem nekem 13-14 % körül van.
cbet, sztem nem magas.
steal viszont legyen magasabb, sztem 20 felett, közelebb a 30 hoz.
bár itt NL10-en nem bizti, hogy szükséges, de feljebb sztem kell.
amugy meg BB/100-at nézve nagyon eredményes a játékod, ezen a szinten teljesen jó ez. viszont NL20-25-höz amit én javasolnék az mindenképp a nagyobb 3bet (persze gondosan megnézve az ellenfelet), és a nagyobb vaklopas.
Az eredményhez meg gratula, nagyon szép szerintem.
Kösz a gratulációt :)!
a preflop raise-t próbálom emelni és a 3-betet is. mindkettő sikeresnek tűnik, persze mindkettőt ésszel csinálom, legalábbis próbálok észnél maradni, ami nem is preflop nehéz, hanem post flop a Cbeteknél, amikor nem hiszem el neki, hogy van mivel tartania. de szerencsére csak ritkán kerülök kínos helyzetbe. NL25-ön is 6 maxon játszom, és a lopkodást ott már lehet gyakorolni, tehát a Steal%-t is sikerül lassan emelni. az aggresszió NL25-ön 10K hand után még mindig 3,92, de most már ez is csökken, jó lenne 3-ig letolni, az szimpatikus :).