tuccika
2007. aug. 29. 13:33

Everest bónusz

Üdv!
Az Everest egyik 500§-os freeeroll-ján 11. lettem (voltam chip leader is,de a bemutatkozómban leírt nem tudok a segg...emen csak ülni stílusom miatt ez lett a vége 110§ helyett!) és kaptam 5§-t. Valszínűleg elnézhettem valamit, mert abban a hiszemben voltam, hogy ez rögtön felhasználható pínzecske, de nem, ez csak beváltható bónusz.
Jelenleg az Everesten még nincs cash befizetésem, amiből gameshetnék, hogy gyűjtsem a pontocskákat és beválthassam kp-ra.Van valami ötletetek,hogy befizetés nélkül, hogyan tudnám kihalászni az 5 §-t? Tudom nem nagy pénz, de kis téten sit&gozni el lehetne egy darabig hátha megfial?!

mikee1978
Válasz tuccika kommentjére
2007. szept. 1. 1:27

szia

Én pár napja vagyok az everesten,pontossan aznap regeltem amikor ez a karneválosfreeloll volt ahol 17lettem 3$ :)
Eddig csak barátkozom az oldallal,de centes asztalokon(sit&gon) szerintem meg tudnád kamatoztatni az 5$.Mindenképp kicsi aztalt javaslok mert ha 1-2 nem is jön be ,akkor is 5$-bol el tudsz indulni jo pár versenyen.Igy több esélyt adsz magadnak és a pénzed kamatoztatására!
A centes asztalok is elhúzodnak több mint egy óráig,így azért kell egy kis kitartás,de ez a játék"türelem játék " IS.Nem lehet mindig blöffölni és ki kell ülnöd a lapokat és hasznodra kell fordítani a chipek erejét chip leaderként "fegyvernek minősül" !Nekem is van mit még tanulnom bőven,én ezt tudom tanácsolni!
Sok sikert
mikee1978

tuccika
Válasz mikee1978 kommentjére
2007. szept. 3. 6:34

Kösz

Üdv Mikee!
Kösz, hogy reagáltál a kérdésemre,azt hittem már nem olvassa senki az oldalt.Köszönöm az ötletet,de előtte valahogy ki kellene vennem a pénzecskét, hogy játszani tudjak és ehhez vártam volna a dörzsölt klubtagok véleményét, de a kérdésem sajna eddig nem hallgattatott meg!
Na mindegy, feltöltöm a moneybookeres számlám és átnyomok egy kis pénzt az Everestre.

mikee1978
Válasz tuccika kommentjére
2007. szept. 3. 10:00

szia!

Én azt hittem,hogy tudod használni a pénzt,akkor én olvastam félre!Hát szerintem azt csak ugy lehet ha töltesz a számládra pénzt!Az oldal szerintem ezzel is csalogatja a játékosokat,ez direkt van így!
Ha nem én akkor valaki más válaszolt volna!
Itt nekem is sokan segítenek,bátran fordulok a nagyokhoz a fárasztó kérdéseimmel,de mindig válaszolnak!Akkor nézni foglak sit&gon!
Ott találkozunk!
mikee1978

tuccika
Válasz mikee1978 kommentjére
2007. szept. 3. 12:15

Hali!

OK. Mikee!
Csak jól figyuzz, mert a "művésznevem" zsjanos!:) Rendben a mb számlám, délután berakok egy kis lovettát az Everestre,aztán este majd lesz egy kis ujjgyakorlat egy kis tournamentezés közben!:) Persze csak very alacsony szinten! Igaz az utóbbi hetek tapasztalatai alapján annyira rossz szériám van, hogy a bizonyos bányászbéka ülőfelületét se nagyon látom már annyira lement az önbecsülésem, még jó, hogy csak freerolloztam! Amikor már pocket AA-val és KK-val is csak call-t mond az ember az már a vég!

Élő ügyfélszolgálat