Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
CrisRoniii7
2008. jún. 30. 19:18

FR statok

Az érdekelne,h Full ringen mik az ideális PT statok ( TAG)
Illetve,jó feszes játékkal,mennyi pénzt lehet összegrindolni NL10 FR-en?:)

titcar
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 30. 21:00

nincs olyan hogy jó stat :) elég sok fél ejátékkal lehet nyerni.
nl10fr-en ha egy 15-22 közti vpip meg egy 8-15 közti pfr ami nagyjából jó lehet sztem :) csk kivárod a jó lapokat és azokkal nyomulsz és ez nagyjából elég is :)

bojanika
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 30. 21:05

nincs olyan hogy jó stat :) elég sok fél ejátékkal lehet nyerni.
nl10fr-en ha egy 15-22 közti vpip meg egy 8-15 közti pfr ami nagyjából jó lehet sztem :) csk kivárod a jó lapokat és azokkal nyomulsz és ez nagyjából elég is :)

FR-en a jó lap kivárása kicsivel kisebb VPIP-t takar. Sztem. :)
Én most 12-15 asztalon tolom, elég feszesen, ez 13/9-et jelent. De ez mindenkinek stílusától illetve az asztalszámtól egyénileg eltérhet.

zoltanh
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 30. 21:14

Nl10-en nem feltétlenül sőtt Nl25-ön sem. Még év elején játszottam ilyan 20/9 stattal és Axs-el mindenhonnét limpeltem pl. ha kaptam vmi erős floppot akkor általába kifizettek.

peterpanic
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 30. 21:22

jah énis a preflop passziv, limpelgetős játékot javaslom mikrolimit fullringre, pláne ha az asztali teli van calling stationökkel.
20-15/7-5.

R1per2
Válasz peterpanic kommentjére
2008. jún. 30. 21:43

Nekem bosson NL10-en 17/7/4 volt, amivel szépen nyeregettem, 6-7ptbb/100-as tempóval.

Rattila
2008. jún. 30. 21:51

Most jelenleg 12e handnél járok(Everest),17/5.5-öm van,8-10 PT BB/100at hozok,igen passziv játékkal,6-8 asztalon!

titcar
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 30. 22:00

Én most 12-15 asztalon tolom, elég feszesen, ez 13/9-et jelent. De ez mindenkinek stílusától illetve az asztalszámtól egyénileg eltérhet.

ahogy már mások is írták nl10-en pl minden 2 figurás lappal mindenhonann lehet limpelni, sokszor olyan az asztal :)

CrisRoniii7
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 30. 22:27

Akkor összegezzük? Mivel érhetek el nagyobb profitot? Ha 8+ asztalon játszok,hiper feszesen,vagy legyek loose és a calling stationok miatt "mindennel" limp ( Sc-k / Figurás lapok)? :)

Rattila
2008. júl. 1. 16:13

Akkor összegezzük? Mivel érhetek el nagyobb profitot? Ha 8+ asztalon játszok,hiper feszesen,vagy legyek loose és a calling stationok miatt "mindennel" limp ( Sc-k / Figurás lapok)? :)

Én próbáltam mind a kettőt egyszer-egyszer,azt hiszem az utóbbi hozott többet,de ez csak 1-1 session volt(kb 1000 hand mind2)!Most egy olyat játszok,h pozicióból gyakorlatilag minden normális lapot játszok,ha volt emelés,ha nem!Ha eltalál a flop úgyis kifizetnek,ha pedig nem,akkor könnyen dobom,és majd a monstre lapomat fizetik ki!
Azt vettem észre,ha túl feszesen játszom,akkor kevésbé fizetnek ki,mintha pl BB-böl adom az SS 30 centes allinját 83s-sel(amit persze nyerek is):))
Az a 12e hand sajna 1 hónap termése,sajna nagyon nem volt kedvem játszani(kis depi),de a júliust meg szeretném nyomni vagy 30e min,persze itt is közbejön 1 nyaralás is!
Off
Lassan én is átköltözöm ide,mint oly sokan:)))!

Élő ügyfélszolgálat