Freeroll mágusok jelentkezését várom
Szívesen néznék végig olyan freerollos handet , ahol igazi nemtörődöm marhák mellett jutott el valaki a végéig.
Tehát akinek sikerült ráéreznie erre az őrült játékstílusra, vannak érdekes handjai, és és van olyan jó, hogy elküldené nekem, az ne habozzon írni privátban! :)
Hopp, szerintem ezt a micros részlegbe kellett volna csinálnom, bocs adminok. :P
Sztem akkoa mák kell hogy egy 1-2 ezres induló tömegből eljuss a döntőig,netán meg is nyerd amekkorával akár még a WSOP-n is lenne esélyed:D
most estem ki az Everest Bankroll Builder satellitjéről 33.ként (top 25 kap jegyet) ezt tudom felajánlani
de amúgy ha nem gáz hogy egy 16 éves handjeit nézd, akkor öcsémét felajánlom. Néha nehéz bevallani de a freerollokhoz több türelme és érzéke van mint nekem
Szívesen néznék végig olyan freerollos handet , ahol igazi nemtörődöm marhák mellett jutott el valaki a végéig.
Tehát akinek sikerült ráéreznie erre az őrült játékstílusra, vannak érdekes handjai, és és van olyan jó, hogy elküldené nekem, az ne habozzon írni privátban! :)
elején minden értelmes hand ollé. ha sikerül összehozni párszoros kezdőzsetont (5-6-7) akkor lehet értelmesen játszani :D
elején minden értelmes hand ollé. ha sikerül összehozni párszoros kezdőzsetont (5-6-7) akkor lehet értelmesen játszani :D
Hali!
Én nyertem már párat, viszont Én nem rögzítem a handjeim, így csak összefoglalni tudom, hogy Én hogyan szoktam játszani.
A legfontosabb a türelem. Függ persze attól, hogy milyen asztalra kerülsz (mindenki feszes, sok a sitoutos, stb.), de nagyon oda kell figyelni az elején, hogy az embert ne vigye el a lendület, és csak prémium lapokkal játsszon.
A másik fontos, a terem választás. Nekem a NoIQ a személyes kedvencem, minden freeroll 1000 fős limittel rendelkezik, és hacsak nem valamelyik nagyobb hetes verseny, sosincsenek annyian. Majdnem minden órában van freeroll, néha pedig almost FR van, ami 10 centes. Ultimate bet-en óránként van, bwinen napi 2, ha jól emlékszem. A többi terem nem volt szimpatikus, igaz mindet nem néztem.
Amire még érdemes figyelni, azok az idióta vadmarha all inesekre. Az elején nem szabad belemenni, sok idióta bingót játszik, nem pókert. Persze, ha valaki egymás után, szinte minden vagy akár minden körben csinálja, az első értékelhető lappal fogadni szoktam, olyankor maximum kimákolnak, és bosszankodsz.
Igazából amiket leírtam, tulajdonképpen közhelyek, nézd el nekem, nem vagoyk profi..:D Türelem, jó terem, kis tudás, kis szerencse. Ennyit tudtam okoskodni.
Sztem akkoa mák kell hogy egy 1-2 ezres induló tömegből eljuss a döntőig,netán meg is nyerd amekkorával akár még a WSOP-n is lenne esélyed:D
Én egyszer behuztam 7k indulobol az 1. helyet. 200 dolcsis prímas Freeroll, 55 dolcsi nyereménnyel :D :D :D