FullTilt vs Poker Stars
Napjaink két legsikeresebb pókerterme a Poker Stars és a FullTilt!
Arra lennék kíváncsi ki miben találja jobbnak ill rosszabnak az egyiket a másiknál?
Felsorolnék néhány saját gondolatot:
A Full Tilt mellett egyértelműen a nem vip státuszhoz/játékmennyiséghez/ kötött DEALT 27% rakeback és az egész jó pontrendszer happy hour/2x,3x/ promókkal ill az Iron Man promóciócióval megtűzdelve.Sok magas tétű asztal ill SNG.Nagyon jó szoftver.Méretezhető asztalok.Jó multi-zási lehetőség.Nagyon jó versenyek/KO Garantees,FTOPS.../ és leadererboardok.
A Poker Stars-nak hatalmas a játékosállománya.Jelenleg csúcsidőben 130K emeber ül az asztaloknál.Nagyon jó VIP rendszer azzal az egyetlen hátránnyal ,h bizony teljesíteni kell érte keményen.Ahoz ,h kb 27% dealt rb meglegyen el kell érni egy Supernova státuszt amit meg is kell tartani.Ha rb-re fordítjuk pontjainkat akkor a shop-ban már nem vásárolhatunk.
Eszméletlen mennyiségű SNG és verseny/WCOOP,Sunday Garantees,a sor végtelen/ a nap bármely időpontjában.Kiváló szoftver és méretezhető asztalok.Nagyon jó leadererboardok/PS útlevél/.
A játékosállomány már egy érdekesebb kérdés.Sokan azt mondját a FullTilt nitek székhelye.A PS-on magasabb téteken rengeteg a grinder.Erről én sajnos nem tudok véleményt mondani mert nem sokat cash-eltem ezen termekben.
Várom a véleményeket.
Amit leírtál az megállja a helyét. Szerintem a nagytöbbség szimpátia alapján dönt. Én a Full Tiltre szavazok, de a nagyobb tétű versenyek a Starson vannak. Nekem sokkal jobban bejött az FTP, úgyhogy egy szavazat rá :)
Egyébként én nehezen tudok dönteni.Nekem is vmivel szimpatikusabb a FullTilt.Nagyon jók a versenyek.Habár igaz ,h a nagy MTT-k javarészt a Starson vannak viszont ott bődületesen sokan indulnak egy egy versenyen ami nagyon megnöveli a szórást ezért nekem szimpibbek az FT-s versenyek.
Az állandó 27% rb is elég erős érv a pontrendszerrel és az Iron man promóval viszont nekem a cash állopmány erősebbnek tűnik FT-n mint Starson.Bár lehet ,h én tévedek.Nekem NL50-ig van tapasztalatom.
Cg-t csak FTP-n játszottam, azt is csak NL10-25-ön. De inkább NL10-en. Starson 1-2 tornára fizettem be, semmi eredménnyel. Én FTP-n kezdtem a játékot és máig a szívem csücske, csak az állomány miatt nem játszok ott. Bár lehet már én misztifikálom túl a dolgot :) Nekem ráadásul a felület is jobban bejön, mint a starson, gyorsabb is.
Az tény ,h gyorsabb.Meg nincs is annál jobb mint amikor elkened a bádogember száját!:)
Egyébként kihagytam még az END of the year bónuszt a listából az FT javára.
Én már játszottam 100K leosztást Full Tilten SH NL100-on, a játékos állomány nem könnyű, egy asztalnál általában:
- legalább 3 TAG nit regulár ül, akik szerencsére kiszámíthatóak és nem dobnak el overpárt soha.
- általában vagy egy-két laza hiper agro skandináv (velük nem könnyű az élet)
- van egy két jó(!) short stackes játékos
- néha beesik pár halacska, de őket hamar lesztekkelik, sajna egyre kevesebb ilyen van
Ja és még egy: a Full Tilten mostanában egyre divatosabb a preflop 3Bet, sokan 10-12% körül nyomják már...
Szóval levezetted (szerény aszisztálásommal), hogy jobb az FTP :D
hayraki pedig leírta, hogy milyen az FTP-n játszók élete. Szép is jó is, csak sok a jobb játékos :(
Én már játszottam 100K leosztást Full Tilten SH NL100-on, a játékos állomány nem könnyű, egy asztalnál általában:
- legalább 3 TAG nit regulár ül, akik szerencsére kiszámíthatóak és nem dobnak el overpárt soha.
- általában vagy egy-két laza hiper agro skandináv (velük nem könnyű az élet)
- van egy két jó(!) short stackes játékos
- néha beesik pár halacska, de őket hamar lesztekkelik, sajna egyre kevesebb ilyen van
Ja és még egy: a Full Tilten mostanában egyre divatosabb a preflop 3Bet, sokan 10-12% körül nyomják már...