Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > FullTiltPoker Póker Szett - Vám Hivatal

Balu111
2010. jan. 22. 23:27

FullTiltPoker Póker Szett - Vám Hivatal

Sziasztok!
Minap összegyűjtöttem FullTilt-en 14e FTP-t, főleg Academy Pont átváltással, és megrendeltem magamnak egy pókerzseton készletet.
A készlet hamar, kb 3 hét alatt meg is érkezett Magyarországra, erről kaptam egy értesítőt. Amiben a következő állt:

Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy az Ön címére USA feladású, CP.... ragszámú 2US 5.350 súlyú PÓKER SZETT vámtartalmú küldemény érkezett.
SZÁMLÁT KÉRÜNK!

Kérjük hogy küldeménye vámkezelése végett a 17.számú Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál (Budapest, VIII. Orzcy tér 1.) az ügyfélfogadás alatt intézkedni szíveskedjék. Bla bla bla...

Most mi tévő legyek? Hétfőn mindenképpen felhívom őket, illetve Fulltilt store supportra is írtam, hogy mi a teendő.
Valami ötlet? Más járt már így?

Balu111

hetya
Válasz Balu111 kommentjére
2010. jan. 22. 23:31

Sziasztok!
Minap összegyűjtöttem FullTilt-en 14e FTP-t, főleg Academy Pont átváltással, és megrendeltem magamnak egy pókerzseton készletet.
A készlet hamar, kb 3 hét alatt meg is érkezett Magyarországra, erről kaptam egy értesítőt. Amiben a következő állt:

Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy az Ön címére USA feladású, CP.... ragszámú 2US 5.350 súlyú PÓKER SZETT vámtartalmú küldemény érkezett.
SZÁMLÁT KÉRÜNK!

Kérjük hogy küldeménye vámkezelése végett a 17.számú Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál (Budapest, VIII. Orzcy tér 1.) az ügyfélfogadás alatt intézkedni szíveskedjék. Bla bla bla...

Most mi tévő legyek? Hétfőn mindenképpen felhívom őket, illetve Fulltilt store supportra is írtam, hogy mi a teendő.
Valami ötlet? Más járt már így?

Balu111

FTP storenak sok köze nincs a magyar vam es penzugyorseghez, felesleges irsz nekik barmit is, bemesz ahova irtak, lerakod az osszeget a vamra es viszont latasra.

jav.
sry a számlás dolgot figyelmen kivűl hagytam!!! késő van

Balu111
Válasz hetya kommentjére
2010. febr. 14. 22:58

megoldódott a probléma!
Elküldtem a Vámhivatalnak a fulltilt-től érkező számlát, és megkaptam a csomagot vámmentesen!

penge_mark
Válasz Balu111 kommentjére
2010. febr. 15. 21:01

megoldódott a probléma!
Elküldtem a Vámhivatalnak a fulltilt-től érkező számlát, és megkaptam a csomagot vámmentesen!

Egész rendesek! Megköszönted? :D

Élő ügyfélszolgálat