Gambler lennék?
Sziasztok még új vagyok fórumozásban. Röviden 2éve veszem komolyan a pókert, és leginkább a cashgame asztalokon érzem magam "kényelmesen". Jelenleg szüneteltetem a játékot, a játékom fejlesztését helyezem most előtérbe, plusz a főiskolám miatt az időm nem nagyon engedi a játékot. Nem érzem magam hülyének, poker terén de lehet félpillanat alatt rácáfolok...:D A kérdésem az lenne, amire mondjuk sejtem a választ, hogy 1/2$-os SH asztalon 1k hand után, a 23,54BB/100 mutató eléggé gambler játékra vall, annak ellenére h 140$ minuszba van a zöld csíkom a mágikus red line-al szemben?:) másik kérdésem az lenne, hogy HM-be megtudnám e szerezni a tavaly játszott handjeimet? sajnos nemtudok régebbi statokat megnézni, mert anno nem mentettem a HH-ket és örülnék ha lenne rá esély valahogy megszerezni:)
Ha 1/2-n játszol, és ilyen kérdést teszel fel, akkor igen, gambler vagy;)
Írj email-t a supportnak, hogy szeretnéd, ha elküldenék az összes eddigi hand history-dat. Mellé kitalálhatsz valami indokot, hogy tönkrement a gép, vagy ellopták, de lehet, hogy ez tök felesleges. Én Starsnak írtam régen és elküdték. Igaz, akkor még nagyon kevés handem volt.
Írj email-t a supportnak, hogy szeretnéd, ha elküldenék az összes eddigi hand history-dat. Mellé kitalálhatsz valami indokot, hogy tönkrement a gép, vagy ellopták, de lehet, hogy ez tök felesleges. Én Starsnak írtam régen és elküdték. Igaz, akkor még nagyon kevés handem volt.
ha komolyan irod a dolgokat , + kérdést mi van 1000 hand után, akkor azt a 1/2 -t kurva gyorsan változtasd meg 0.1/0.2 re ( és ez a maximum tét amit javaslok, de inkább ezt se )
Ha nem igy teszel, kb 99% hogy el fogsz mindent bukni
gl
még jó hogy nem NL5K írtál :)
Gondolom a BRM rövidítés ismerősen cseng számodra?! Abban pedig biztos vagyok, hogy a pókertőkéd 10'000$ körül volt, amikor belevágtál az említett limiten való játékba.
sztem nem gambler csak fish és miért ne játszhatna nl200 on mondjuk javaslom inkább A FRet ott még én is összefuthatnék vele.GL
A téteken feljebb lépkedve sztem egyre többet nyom a latba a NONSD winnings, és egyre kevesebbet a SD winnings, legalábbis SH asztalokon. Játékstílustól függően lehet valaki jó nyerő reg nullás SD winningsel, és magas NONSD winningsel, láttam már szép grafikonokat erről :)
De csatlakoznék az előttem szólókhoz, ha NL200-on játszva fel kell tenned ezeket a kérdéseket, akkor a tudásod és tapasztalatod közelébe sem ér ennek a szintnek az elvárásaival. Gambler vagy.
Pörgess le még 49K hand-et NL200-on, utána küldj statokat, illetve bb/100-at, és akkor már pontosabban lehet válaszolni a gambler-es kérdésedre. (Ez volt a vicc része.)
A komoly tanácsom az, inkább költözz alacsonyabb limitre, ha nem vagy a saját pénzed ellensége.