HandHistory-weaktight
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy weaktight.com-on hogyan kell handet postolni? HM-ben rákattintottam, hogy copy hands to clipboard, majd azt írta ki a weaktight, hogy nem látja, milyen téten játszom. A másik pedig, hogy mit kell beírni ahhoz, hogy a weaktight csak egy adott pontig mutassa a leosztást? És a weaktight-on milyen formátumot válasszak, hogy utána itt meg tudjam osztani? Előre is köszi.
Stop action at, ftr formatumot csak bemasolod, jobb klikk hh ra hmben es copy w stats
Köszi a segítséget, de a tétet, illetve a game mode-t még mindig nem látja. Mi lehet az oka?
Én az "export selected hands to hard drive"-val szoktam exportálni a handet .txt-be. Ezt megnyitom, és ezt másolom be a WT-be.
Az se mindegy milyen siteon játszol, felismeri rendesen, hogy melyik siteról való a hand?
A site-ot felismeri(FTP), de semmi mást. Próbáltam úgy is, hogy előbb export selected hands to hard drive, és azt nyitom meg és másolom be, de ugyanaz az eredmény. Így az a baj, hogy hiába postolok handet, 0-t ír mindenhova. Például bet 0, calls 0....