Hány póker szofveren érdemes reggelni?
Én az expekten, boss mediás pókeren játszok általában, igaz regisztrált tag vagyok partypokeron és a titánon is.
Valahogyan az első két pokerszofver világa az ameyiket megszoktam, ismerem.
Érdemes több helyen regisztrálni, kipróbálni más termeket?
Attól tartók ha túl sok helyen regisztrálok, sok helyen lesznek tárolva a szermélyes adataim, és nem szeretném ha visszaélnének vele.
Ki hány helyen pókerezik?
Attól ne félj, hogy visszaélnek az adataiddal. Ezek a cégek komoly háttérrel rendelkeznek és nagyon odafigyelnek az olyen dolgokra, mint pl. az ügyfél- és azok adatatinak kezelése. A Party Poker-t például a londoni tőzsdén (LSE) is jegyzik és nem kis kapitalizációja van.
Eleinte nem árt egy kicsit vándorolni, és kiszedni innen-onnan is pár bónuszt, viszont idővel érdemes megállapodni és stabilan egy alaposan bejáratott és kiismert közegben játszani. Ez utóbbi sztem egy ennyire volatilis és néha-néha igen "idegörlő" játékban igen fontos szempont lehet a kiegyensúlyozott és optimális teljesítmény elérése érdekében.
Érdemes olyan oldalakra regelni ahol sok játékos van egyidőben, mert akkor könnyebben válaszhatsz ellenfeleket (asztalt) magadnak.
Szerintem érdemes minél több termet kipróbálni, s valahol úgyis "ottragadunk". Én eleinte a bwin-en toltam, aztán szépen lassan jött az összes többi: Expekt, Unibet, Paradise, SportingBet, Titan... stb. Egy ideig leginkább ez utóbbin toltam, mostanában pedig az Everest a nyerő. Itt csak cashgém, kiveszem a bónuszt, aztán meglátjuk. Tegnap visszatértem hosszú hónapok utána titan-ra versenyezni egyet (erről bővebben a blog-ban), de valszeg én is csatlakozom a party-s társasághoz. Ott rengetegen vannak, a pókerszoftverek támogatják, és sok a nálam is gyengébb ellenfél (ez majd kiderül :))...