Harrington könyv SnG-hez
Sziasztok! :)
Szerintetek mennyit fejleszthet a játékomon Sit'N'Goknál (FR SNG) Dan Harrington Versenystratégia sorozata? Érdemes-e ezt a stratégiát alkalmazni SNG-ken?
Köszi előre is! :)
El ne olvasd!
Olyan nit leszel, mint én voltam.
Azon a játékon már 10 éve túl van a póker.
Sziasztok! :)
Szerintetek mennyit fejleszthet a játékomon Sit'N'Goknál (FR SNG) Dan Harrington Versenystratégia sorozata? Érdemes-e ezt a stratégiát alkalmazni SNG-ken?
Köszi előre is! :)
Köszi a segítséget! :) Egyszer régebben olvastam már az első kötetet.. Az alapok már megvannak szerintem a kezdéshez, csak gondoltam ha érdemes elolvasom a többit is :)
Tanulj mások kárán és ne olvasd el azt a könyvet!
2007-ben kezdtem a Ps-en és mindenféle olvasgatás nélkül sikerült pozitív trendre állítanom az egyasztalos SnG játékomat. Kábé 5000$ pluszban voltam +20% körüli ROI mellett, amikor úgy döntöttem, hogy rám fér egy kis művelődés. Akkor a Harrington-féle trilógia és a Sklansky könyv volt az első fecske, amit magyar fordításban el lehetett érni. Elolvastam őket és sajnos adaptáltam is.
Egy évembe került, mire kimásztam a gödörből....
Később szinte elolvastam mindent, de sokkal inkább csak kritikai szemmel.
Két könyv van, melynek az évek során használt láttam:
Az egyik a Gus Hansen könyv az Aussie Millionsról, a másik pedig Phil Gordon zöld könyve.
Biztos vannak mások is, de azok nincsenek lefordítva.
Ja és van egy javaslatom. Kicsit hülyén hangzik, de:
írd a saját könyved! akkor írd, amikor fut a szekér. Arra kell rájönnöd, hogy miért vagy nyerőben.
sokat fog segíteni, amikor jön a downswing, mert olyankor az ember idővel hajlamos kiesni a saját játékából.
Ja és a googli a barátod: ICM a varázsszó!
https://poker-akademia.com/poker_strategia/poker_strategia/gondolatok_az_independent_chip_model_(icm)_hasznalatarol/
Ezzel is csak óvatosan: - valamivel - kevesebb all-in és kevesebb call :)
Köszi a tippet! :) Akkor egyenlőre a könyvet hanyagolom :)
Egyenlőre akkor rágyúrok az ICM-re és a folyamatos fórumozásra :P
Továbbá tervezek beruházni egy Sit'n'Go Wizardra is :)