Háziverseny avagy hogy csináljuk, hogy jól csináljuk ?! :)
Sziasztok!
Laza baráti jellegű versenyt szervezünk magunknak és a vakemelés illetve a továbbjutás kapcsán keveredtünk némi vitába egymással.
Létszám: 24 fő
Asztalok száma: 3
5/10 vakokkal gondoltuk az indítást 20 perces emeléssel
Kérdés:
- Sok-e a 8 fő egy asztalnál
- hányan jussanak tovább asztalonként
- ha az egyik asztalnál elöbb megvannak a továbbjutók, akkor honnan induljon a vak ?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szia
Szerintem nem sok 8 fő egy asztalnál, mivel 24 indultok 3*8 meg még mindig 24. DD (asszem) 20 perces vak emelkedés lehet, de csak a selejtezőn utána szerintem legyen tíz perc, mert elég hosszúra nyúlik így is a tour.:)
Szerintem az első 4 jusson tovább asztalonként tehát, 12 fő középdöntőbe és vigyék magukkal a meglévő zsetonkészletüket.
Két asztalnál 6 - 6 fő és az első 3 menjen tovább aszalonként a döntőbe.
6 fő egy asztalnál, egy kiesett játékos legyen a dealer mégis csak adjuk meg a formát a döntőnek.( a csokornyakkendőt hanyagolhatja) D
A döntőben már csak egy maradhat, mint a Hegylakó! azért a fejeket nem kell levágni elég ha csak a zsetonokat gyűjti be a nyertes.
10 percenként vak emelkedés, újra osztani a chip készletett egyenlő arányban, de csak a nagy címletűeket.
100/200 vagy 200/400 induló SB BB szerintem, de nem tudom milyen készletetek van zsetonokból.
ha az egyik asztalnál elöbb megvannak a továbbjutók, akkor honnan induljon a vak ?
Szerintem valamilyen közepes, átlagos tartományból 25/50 50/100, de attól függ, hogy a legkevesebb zsetonnal a középdöntőbe bejutó is pár kört tudjon játszani, mielött a vakok miatt esetleg kiesne.
Ez volt az én véleményem, remélem segítettem, ha meg nem hát bocsi.
Jó házi Tourt.
- 8 fő/asztal nem sok
- Én nem továbbjutásos rendszerben szervezném (túl sok holtidő, kevésbé izgalmas játék), hanem folyamatos kieséssel és átültetésekkel.
- 5/10 vakok és a 20 perc jó lehet. Mit szeretnétek kb. hány óráig tartson a verseny?
Kb. 5 óra a fájdalomküszöb szünettel együtt.
Az átültetést és az utolsó asztalnál ujraosztaást ezt mindenképp bedobom a köztudatba, ha nem is a mostanira talán a következő tourra "bevezetésre" kerül.
Köszönöm az észrevételeket, mindenképpen építő volt! :)
Abszolult értékes vélemény, amúgy kb. ezek a körvonalak de kíváncsi voltam más szakvéleményére is. Pláne amilyen szinten a mélyentisztelt fórumozók űzik az ipart. ;D
Sziasztok!
Kérdés:
- Sok-e a 8 fő egy asztalnál
- hányan jussanak tovább asztalonként
- ha az egyik asztalnál elöbb megvannak a továbbjutók, akkor honnan induljon a vak ?
Válaszaitokat előre is köszönöm!