Thomasson
2007. aug. 29. 19:09

Help

Basszus.Nagyon nagy para van.PS re felmentem, hulla fáradtan hogy tolok egy 3dolcsis SnG t. Én barom meg nem is néztem csak hogy 3dolcsi és regisztráltam, és csak akkor vettem észre a bajt, amikor már elkezdődött a SnG.30+3 és nem 3+0,3 as SnG re regisztráltam. És ez sajnos a BR em nagy részét el vitte.Szerintetek most mit lehet csinálni, mert depora nincs saját pénzem,a mostani BR em nem sok mindenre elég, viszont az a 33 dolcsi ha vissza lehetne kapni, akkor jó lenne, mert baromira nem így terveztem a dolgokat.

odu
Válasz Thomasson kommentjére
2007. aug. 29. 19:17

Nyerd meg!

Thomasson
Válasz odu kommentjére
2007. aug. 29. 19:30

Nyerd meg!

Hát mivel már kiestem ezért ez nem opció, és mivel nem a BR emnek volt való, ezért másként is játszottam.Szóval nem előtte hanem utánra kérnék tanácsot.Most már megtörtént a baj, mit lehet csinálni?

lederman
Válasz Thomasson kommentjére
2007. aug. 29. 19:36

Hát szerintem próbáld ki a Titán Pókert, ott kapsz 50 ingyen dollárt amiből játszhatsz.
De ha nyitsz egy moneybookers számlált, akkor, ha a minimum átutlás nem több 10 dollárnál, én annyival vállalom, h megtámogassalak...

rogyion
Válasz lederman kommentjére
2008. okt. 19. 16:26

angol

Sziasztok!
Az a problémám,hogy régebben regeltem egy terembe de a jelszót elfelejtettem,megköszönném ha valaki leírná nekem ,hogyan kell a supporttól új jelszót kérnem!

bravesoul
Válasz rogyion kommentjére
2008. okt. 19. 16:29

Sziasztok!
Az a problémám,hogy régebben regeltem egy terembe de a jelszót elfelejtettem,megköszönném ha valaki leírná nekem ,hogyan kell a supporttól új jelszót kérnem!

attól függ, melyik teremről van szó? nagyrészüknél ott a "forget password" gombocska.

amúgy. .:: webforditas.hu ::. - Online fordítószolgáltatások - MorphoLogic :) a lényeget megértik.

rogyion
Válasz bravesoul kommentjére
2008. okt. 19. 16:37

Mansionpoker!Az említett gombocska felajánlja a chat-et,telefont vagy emailt! Igen,a webfordító nekem is eszembe jutott de szeretnék normálisan megfogalmazott emailt küldeni:)Ezt csak akkor használom ha nem segít senki:)

zsjozsef
Válasz rogyion kommentjére
2008. okt. 19. 16:39

Én is a webforditas.hu-t használom. Mindig megértenek. Ajánlom neked.

viktor008
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. nov. 11. 19:17

Kérdés

Sziasztok!
A bwin en szoktam pokerezni elég alacsony téteken , de összejött annyi cash hogy kifizetést kérhettem (akkor először).
Az a történet lényege hogy befizetést sem a saját bankkártyámról csináltam , így arra gondoltam hogy azzal sem lehet gond ha NEM a saját nevemen lévő bankártyámra kérem a kifizetést.
Feltöltöttem az oldalra a szükséges dokumentumokat(szem.igazolvány +jogosítvány képe) , kaptam emailt hogy ellenörzés 2-3 napba is telhet.
Ma szerettem volna belépni az oldalra és akkor olvasom hogy a számlámat zárolták, írtam a supportnak de még nem kaptam választ sem , a pénzt azt előtte levette a számláról , de a bankkártyára ugye még nem érkezett meg, de most még be sem tudok lépni az oldalra sem :S
Kérem aki tud vmi okosat mondani hogy mi ilyenkor a teendő , menthető e még a dolog vagy buktam azt az összeget.
Azt hozzá kell tennem hogy semmilyen illegális dologban nem voltam szerepem , szóval az nem játszhatott közre.

Élő ügyfélszolgálat