Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Hobbiból munka/ játéktipus választás

trboo
Válasz Fiatal kommentjére
2014. nov. 6. 9:01

hasraütésszerűen szeretnél kiválasztani egy játéktípust?

Fiatal
Válasz trboo kommentjére
2014. nov. 6. 9:25

Nem hasraütére, éppen ezért kérek véleményeket. A cél egyelőre havi 30-40 e huf lenne.Csak nem tudom, hogy ekkora br-el reálias-e, illetve, hogy melyik játéktípussal elérhető egyáltalán?

screwtape
2014. nov. 6. 10:26

Rosszul választottál célt. A havi 30-40K HUF egy nagyon rossz cél, mert az elérésében számos olyan tényező is van amelyek tőled teljesen függetlenek. Inkább határozz meg magadnak valami olyasmit, hogy "napi X óra játék, Y óra elemzés/tanulás hetente Z-szer".

Játéktípus egyén függő, próbáld ki őket.

Gondolom a legalacsonyabb téten fogsz majd hozzá a játékhoz, így a PA kínálta race-ek számodra - egyelőre - még nem tartogatnak +EV-t. Nézz szét valami más affiliate oldalon, van olyan ahol ezen a limiten is ki tudsz szedni $45-t/hó + FD-t.

trboo
2014. nov. 6. 10:41

Nem hasraütére, éppen ezért kérek véleményeket. A cél egyelőre havi 30-40 e huf lenne.Csak nem tudom, hogy ekkora br-el reálias-e, illetve, hogy melyik játéktípussal elérhető egyáltalán?

De ha olyan játéktípust ajánlunk,amit nem élvezel egyébként,akkor mi értelme van?
Minden játékból lehet profitot építeni,ha jó vagy benne,de neked kell eldöntened,hogy melyik csinálnád szívesen.

Egyébként egy kezdőnek a kisebb varianciájú játékokat ajánlanám,ahol könnyebben lehet sikerélménye miután megszerzi az alapokat.
És itt van az a probléma,hogy a mai pókerben már meg kell küzdeni a kis sikerélményért is,nem úgy,mint sok évvel ezelőtt :)

lecsito
Válasz danfiu kommentjére
2014. nov. 6. 10:53

Omahat nem ajanlom tobb okbol sem a jelenlegi helyzetedben.

Szia danfiu! Ki tudnad fejteni reszletesebben, hogy miert nem jo most elkezdeni plo cg-t? Köszönöm a válaszodat előre is!

Fiatal
2014. nov. 6. 11:01

Köszi!Igazából az mikro MTT-ket szerettem igazán( unibeten) és hobbiszinten ment is amíg nem kellett kivennem mindent.Az már más kérdés, hogy nagy mennyiségben játszva mennyire lenne jövedelmező:)

Fiatal
Válasz lecsito kommentjére
2014. nov. 6. 11:06

Szerintem, konkrétan az én helyzetemre utalt Danfiu. Gondolom a nagy varianciához kevés a BR, illetve ebből adódó tilt kezelés miatt.De lehet, hogy tévedek.

Netrol
2014. nov. 6. 11:14

Az omahában nagy az ingadozás amihez nagyobb BR kell, szerintem ezért nem ajánlja Danfiu az omahát
.

makalele88
2014. nov. 6. 13:33

Én nekem a 6max Hyperturbo szatelitek jönnek be illetve a hyperturbo handsupok amiket ajánlani tudok

Wildcatfish
Válasz makalele88 kommentjére
2014. nov. 6. 15:56

Én nekem a 6max Hyperturbo szatelitek jönnek be illetve a hyperturbo handsupok amiket ajánlani tudok

Ott most emelik a rake a 6max hiper sat kb verhetetlen lesz, a hyper hut meg max 1,5 tolhatná ekkora bankrollból és kellemes svingek vannak benne

Élő ügyfélszolgálat