hasraütésszerűen szeretnél kiválasztani egy játéktípust?
Nem hasraütére, éppen ezért kérek véleményeket. A cél egyelőre havi 30-40 e huf lenne.Csak nem tudom, hogy ekkora br-el reálias-e, illetve, hogy melyik játéktípussal elérhető egyáltalán?
Rosszul választottál célt. A havi 30-40K HUF egy nagyon rossz cél, mert az elérésében számos olyan tényező is van amelyek tőled teljesen függetlenek. Inkább határozz meg magadnak valami olyasmit, hogy "napi X óra játék, Y óra elemzés/tanulás hetente Z-szer".
Játéktípus egyén függő, próbáld ki őket.
Gondolom a legalacsonyabb téten fogsz majd hozzá a játékhoz, így a PA kínálta race-ek számodra - egyelőre - még nem tartogatnak +EV-t. Nézz szét valami más affiliate oldalon, van olyan ahol ezen a limiten is ki tudsz szedni $45-t/hó + FD-t.
Nem hasraütére, éppen ezért kérek véleményeket. A cél egyelőre havi 30-40 e huf lenne.Csak nem tudom, hogy ekkora br-el reálias-e, illetve, hogy melyik játéktípussal elérhető egyáltalán?
Omahat nem ajanlom tobb okbol sem a jelenlegi helyzetedben.
Köszi!Igazából az mikro MTT-ket szerettem igazán( unibeten) és hobbiszinten ment is amíg nem kellett kivennem mindent.Az már más kérdés, hogy nagy mennyiségben játszva mennyire lenne jövedelmező:)
Szerintem, konkrétan az én helyzetemre utalt Danfiu. Gondolom a nagy varianciához kevés a BR, illetve ebből adódó tilt kezelés miatt.De lehet, hogy tévedek.
Az omahában nagy az ingadozás amihez nagyobb BR kell, szerintem ezért nem ajánlja Danfiu az omahát
.
Én nekem a 6max Hyperturbo szatelitek jönnek be illetve a hyperturbo handsupok amiket ajánlani tudok
Én nekem a 6max Hyperturbo szatelitek jönnek be illetve a hyperturbo handsupok amiket ajánlani tudok