Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Hogy kaphatok rakebacket?

psycho
2008. máj. 19. 2:17

Hogy kaphatok rakebacket?

T6pokeren összeszedtem, egy kis pénzt kis letétes stratégiával befizetés nélkül..Lehetséges, hogy ezután kapjak rakebacket, vagy ez hogy működik ilyen esetben? Elméletileg nem számolt raket, ezek szerint rakebacket sem kaphatok?? Előre is köszönöm a válaszokat!

Admin
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 19. 2:57

T6pokeren összeszedtem, egy kis pénzt kis letétes stratégiával befizetés nélkül..Lehetséges, hogy ezután kapjak rakebacket, vagy ez hogy működik ilyen esetben? Elméletileg nem számolt raket, ezek szerint rakebacket sem kaphatok?? Előre is köszönöm a válaszokat!

A T6Poker-hez nekünk az Akadémiánál nem sok közünk van, nem állunk vele soha kapcsolatban. Igazság szerint se túl vonzónak nem tartjuk, se pedig eléggé megbízhatónak, így tagjainknak se ajánljuk. Mivel a termet nem nagyon ismerjük ezért sajnos nem tudunk neked a felmerült kérdésben segíteni.

nando42
2008. máj. 19. 7:26

Tudtommal (anno én kaptam) a T6pokeren automatikusan kapsz rackebackot, hónap 15, 16 tájékán.

psycho
Válasz nando42 kommentjére
2008. máj. 19. 20:47

Ha nem fizettem be, akkor is??

wilddrew
2008. máj. 19. 21:26

Inkább vedd ki a pénzed, jobban jársz...

psycho
Válasz wilddrew kommentjére
2008. máj. 19. 21:35

Most 7 eurót nem fogok kivenni :D Tudod, kis pénz, tényleg kis pénz..

wilddrew
2008. máj. 19. 21:47

Most 7 eurót nem fogok kivenni :D Tudod, kis pénz, tényleg kis pénz..

7 euró??? Milyen rakebacket akarsz 7 eurós br után??? :)))) Egyébként szerintem nincs rb, ha nem valamilyen affiliate oldalon keresztül regisztrálsz és nincs aktiválva...

DirkG
2008. máj. 31. 11:22

pkr rakeback

Sziasztok,

Mostanában kezdtem az online pokert, kezdetnek a pkr termét választottam, és az Akadémia bonus kódját használtam.
Szeretném tudni, hogy a rakeback kifizetése hogyan történik (pkren kapom vissza, a bankszámla utalódik addot összeg elérése után stb), illetve a rakeback állását hogyan tudom követni.

Köszi

Dirk

Élő ügyfélszolgálat