Hogy kaphatok rakebacket?
T6pokeren összeszedtem, egy kis pénzt kis letétes stratégiával befizetés nélkül..Lehetséges, hogy ezután kapjak rakebacket, vagy ez hogy működik ilyen esetben? Elméletileg nem számolt raket, ezek szerint rakebacket sem kaphatok?? Előre is köszönöm a válaszokat!
T6pokeren összeszedtem, egy kis pénzt kis letétes stratégiával befizetés nélkül..Lehetséges, hogy ezután kapjak rakebacket, vagy ez hogy működik ilyen esetben? Elméletileg nem számolt raket, ezek szerint rakebacket sem kaphatok?? Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha nem fizettem be, akkor is??
Inkább vedd ki a pénzed, jobban jársz...
Most 7 eurót nem fogok kivenni :D Tudod, kis pénz, tényleg kis pénz..
Most 7 eurót nem fogok kivenni :D Tudod, kis pénz, tényleg kis pénz..
pkr rakeback
Sziasztok,
Mostanában kezdtem az online pokert, kezdetnek a pkr termét választottam, és az Akadémia bonus kódját használtam.
Szeretném tudni, hogy a rakeback kifizetése hogyan történik (pkren kapom vissza, a bankszámla utalódik addot összeg elérése után stb), illetve a rakeback állását hogyan tudom követni.
Köszi
Dirk