Kérdés?ha teheted válaszolj!
Sziasztok jelen és jövő poker legendái!
Szeretném a seggitségetek kérni egy nagyon fontos témában???
Egy nagyon jó barátom és én már közel 1.5 éve játszuk a pokert élőben,rengeteg leosztott partival a hátunk mögött.A kezdetektől könyvekkel vettük körbe magunkat és tanultunk játszottunk és tanultunk főként versenystratégiát.Az internet csak ritkán került a látó mezőnkbe és akkor is minuszosan jöttünk ki belőlle,persze volt egy két bravurr is,de hosszabb távon totális csőd.
Most elhatároztuk,hogy nem sajnálva időt és egy kis pénzt belevágunk az online poker világába.Olvastam néhány Bank Roll management-et és nagyon tetszik az efféle siker elérése.Szeretnénk mi is elindulni az úton csak nem tudjuk,hogyan áljunk neki.
A kérdéseim?
1.Stratégiai útmutató milyen játékot játszunk?(Fix limit holdem,no limit holdem)
2.Mekkora pénzt fektessünk bele?
3.Milyen téten kezdjük a játékot?
4.Milyen termet válasszunk?(erre a legalkalmasabb 3 terem)
5.Ti ezt hány asztalon csináljátok?
6.Mi éri meg legjobban?
7.Napi hány órát játszak a siker érdekében?
8.Minden egyéb amit jó ha tudunk?
Szeretném előre is megköszönni a segitségetek.Számitok rátok.
Magas párokat!!!Sziasztok
Sziasztok.
Eddig 54-en olvasták el az üzenetem amiben iránymutatást kértem.De eddig sehol semmi.Ennyire béna kérdések lennének?Vagy csak senkit sem érdekel
ha teheti valaki válaszojon és ha tudom vissza segitem
Sziasztok.
Eddig 54-en olvasták el az üzenetem amiben iránymutatást kértem.De eddig sehol semmi.Ennyire béna kérdések lennének?Vagy csak senkit sem érdekel
ha teheti valaki válaszojon és ha tudom vissza segitem
Köszönöm a jótanácsokat.Rendes vagy,hogy válaszoltál!
Remélem másoknak is vannak tanácsaik mert azokat szivesen venném.
hali
1.Stratégiai útmutató milyen játékot játszunk?(Fix limit holdem,no limit holdem)
6.Mi éri meg legjobban?
Sok sikert, pár dolgot persze még biztosan kihagytam!
köszi neked is,minden infót felhasználok
A tudásom inkább versenystratégiára vonatkozik.Dan harringon mind a 3 kötet.Make Caro poker titkai.A poker elmélete.Hogyan nyerjünk pokeren.Versenyek terén már jó néhányat nyertem,de most az internet a cél és BR felépitése köszi mégegyszer szia
A tudásom inkább versenystratégiára vonatkozik.Dan harringon mind a 3 kötet.Make Caro poker titkai.A poker elmélete.Hogyan nyerjünk pokeren.Versenyek terén már jó néhányat nyertem,de most az internet a cél és BR felépitése köszi mégegyszer szia
6.Mi éri meg legjobban?
köszi szépen igérem hasznát veszem ezeknek az okoságoknak