yoofej
Válasz mehi kommentjére
2010. jún. 21. 16:04

Még egy kérdés jutott eszembe.
Ha letöltöm a DC-s videókat, akkor azokat csak a trial ideje alatt nézhetem, vagy utánna is?

nem DRM vedettek, igy utana is meg lehet nezni oket

mehi
Válasz yoofej kommentjére
2010. jún. 21. 16:50

Még egy kérdés :)
Milyen videókat érdemes egy micrós játékosnak letölteni/megnéznie?
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mik azok a DC-s videók (készítő, videó címe), amelyet nem szabad kihagyni, amiknek ott kell lennie minden valamit is magára adó micrós grinder eszköztárában.

Köszi.

kocka21
Válasz mehi kommentjére
2010. jún. 21. 16:56

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mik azok a DC-s videók (készítő, videó címe), amelyet nem szabad kihagyni, amiknek ott kell lennie minden valamit is magára adó micrós grinder eszköztárában.

Köszi.

A lista

mehi
Válasz kocka21 kommentjére
2010. jún. 21. 17:01

A lista

Köszönöm a gyors/korrekt választ ismételten.

Morzdomigron
Válasz kocka21 kommentjére
2010. jún. 21. 19:55

A lista

Ezt a listát amúgy ki állította össze?

bandus
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jún. 21. 20:01

Szerintem Kocka ;)

yoofej
Válasz mehi kommentjére
2010. jún. 21. 20:07

Köszi.

Egynek ez is jo:

DC Video Guide (Updated - Sept 2009 with links!) : Research & Development! : Poker Forums at DeucesCracked.com

csicsi
Válasz yoofej kommentjére
2010. jún. 21. 20:16

Ajánlom figyelembe Andrew "BalugaWhale" Seidman könyvét. Én nagyon sokat tanultam belőle, a legjobb könyv amit eddig olvastam.

kocka21
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jún. 21. 20:18

A DC által javasolt lista az alapja, amit yoofej belinkelt, illetve anno végigolvastam itt a DC topic-ot, illetve igyekeztem a tapasztaltabbakból kipréselni, hogy mit érdemes még mikrós playáknak megnézni, így állt össze ez a verzió.

kocka21
Válasz csicsi kommentjére
2010. jún. 21. 20:22

Ajánlom figyelembe Eric "BalugaWhale" Seidman könyvét. Én nagyon sokat tanultam belőle, a legjobb könyv amit eddig olvastam.

Ha az 1K$-osra gondolsz, azt sokan dícsérik. A kezdő mikrós játékosok viszont valószínűleg nem fognak rá 1.000 $-t áldozni. Ha viszont valaki hajlandó már az elején sokat invesztálni a pókeres karrierjébe, akkor ez a nuts.

Élő ügyfélszolgálat