Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Hogyan kezdjem el az online pokert?

Jetroo
2007. szept. 12. 14:44

Hogyan kezdjem el az online pokert?

Sziasztok!

Elöször is köszöntök mindent tagot ugyanis nemrég regisztráltam.Mint a címböl is kiderült szeretnék komolyabban foglalkozni az online pokerrel.Rövid bevezetö után megfogalmazon a problémámat amiben remélem segítségemre lesztek.Miként utalhatok pénzt arra a pokersitera amin majd játszani akarok?
Találkoztam már bizonyos megoldásokkal:dombornyomott kártya,nem tudom milyen kártya....sz.mi szó nem igazodom el közöttük.Itt a forumban viszont eg y moneybookerrel kapcsolatos témát olvastam,és (remélem jol gondolkodtam) lehet olyat csinálni hogy moneybooker számlát nyitok amire majd bármilyen bankos számlámról pénzt utalhatok és vissza,és állítólag ez olcsóbb mint egyéb más bankos tranzakció.Van ilyen lehetöség vagy van könnyebb megoldás?A segítséget elöre is köszönöm!!!

kanrich_
Válasz Jetroo kommentjére
2007. szept. 12. 14:57

Szia!

A pénz be-, illetve kifizetésének módja nagyban függ attól, hogy milyen teremben szeretnél játszani.

Az én véleményem az, hogy - ha és amennyiben - olyan teremben regisztrálsz, ahol van lehetőség dombornyomott (embossed) kártyával befizetni, akkor használd ezt a módszert. Ilyen kártyák tipikusan a Visa Classic vagy a MasterCard! Ezen kártyákon a számok (vagyis a 16 jegyű kártyaszám) "kidomborodnak", ezért is hívják dombornyomottnak őket és további sajátosságuk, hogy a hátoldalukon található egy 3 jegyű un. cvv szám!

Továbbá javaslom, hogy ha EUR alapú oldalon játszol, akkor MasterCardot igényelj, ha viszont USD alapú oldalon játszol, akkor VISA Classic kártyát igényelj! (Az elszámolások miatt.)

Ha van lehetőség kártyás befizetésre az adott teremben, akkor annál egyszerűbbet nem fogsz találni! MasterCard-ra a visszautalás sok esetben nem lehetséges (pontosabban én nem tudok olyan termet, ahol lehetséges lenne), viszont a VISA esetében az ki és és befizetésnél is díjmentes.

Ajánlom Neked a teremválasztásnál az alábbi linket is:

https://poker-akademia.com/termek/osszehasonlitas/

Itt a befizetési lehetőségeket is felsorolva látod az egyes termeknél!

A Moneybookers nem rossz megoldás, de ha lehet, én nem szoktam erőltetni, én magam is csak a Full Tilt Poker miatt csináltam, ahová nem tudtam kártyával befizetni! Ha mégis ilyet szeretnél, akkor abban is próbálunk segíteni!

üdv
K

Mégvalami! Ha kis téten szeretnéd kipróbálni magad, akkor én elsősorban az Everest Pokert ajánlanám Neked, ahol $150 bonuszt is kaphatsz!
Amennyiben már játszottál komolyabban, és online is sűrűn és "nagyobb" tétben akarsz játszani (NL50 felett), akkor a Paramin Pokertermet ajánlom az 500,-EUR befizetési bónusz és az akár 60% rakeback miatt.

Everest:

https://poker-akademia.com/termek/everest_poker/

Paramin:

https://poker-akademia.com/termek/paramin_poker/

Jetroo
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. szept. 12. 15:16

Köszönöm a segítséget!Nem tudom hogy egy majdnem 20éves föiskolásnak a hitelkártya jó ötlete-e?!:DSzerintem nem.A mooneybookeres megoldás nekem kézenfekvöbbnek tünik mégha viszonylag bonyolultabb.Nem tudom mi legyen.

kanrich_
2007. szept. 12. 16:21

Jetroo,

én nem hitelkártyáról beszélek, hanem dombornyomott debitkártyáról!

A hitelkártya klasszkus értelemben egy hitelkeretet biztosít a felhasználójának, melyet általában fix jövedelem, és megfelelő hosszúságú munkaviszony után adnak a bankok! Ennek nincs "debit" része, csakis nullán lehetsz, vagy negatívban.

A dombornyomott kártya ezzel szemben debit típusú számlához kapcsolódik, amely ugyan abban az esetben, ha a számlához az ügyfél folyószámlahitelt (OD - OverDraft) is igényelt, mehet negatívba, de jellemzően nullán és "pozítívban" mozog. Én nem gondolom, hogy megfelelő fix havi jövedelem nélkül 20 évesen nem lehetne ilyen dombornyomott kártyád, amely egyébként is igen hasznos tud lenni, ha külföldre utazol, vagy interneten vásárolsz.

Jetroo
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. szept. 12. 16:32

Na ez végre megvilágított mindent,öszintén szólva nem tudtam,hogy mi a különbség debit card és credit card között!Annyit még anyagi szempontból hogy a debit cardnak van-e valamilyen költsége pl:igénylési költség vagy valami,komolyabb összegre gondolok nem tranzakciok árára vagy éves költség.

Elnézést hogy ennyit kérdezek!:)

naná hogy
2007. szept. 12. 16:52

Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt, itt minden részletesen le van írva, melyik banknál mennyibe kerül melyik típus, melyikkel lehet interneten befizetni, stb...
http://www.bankkartya.hu/

Üdv.: Naná hogy

Jetroo
Válasz naná hogy kommentjére
2007. szept. 12. 18:57

Köszi a segítséget!!!:)

naná hogy
2007. szept. 12. 19:29

Nagyon szívesen.

spirited
Válasz naná hogy kommentjére
2007. szept. 13. 13:14

Szerintem egyszerűbb a moneybookers, én inkább azt javasolnám. Fenntartási költsége nincsen, egyedül amikor a bankszámládra utalsz, akkor vonnak le fix kb $2.5-t.

Jetroo
Válasz spirited kommentjére
2007. szept. 17. 18:21

Szerintem egyszerűbb a moneybookers, én inkább azt javasolnám. Fenntartási költsége nincsen, egyedül amikor a bankszámládra utalsz, akkor vonnak le fix kb $2.5-t.

Sztem én is a moneybookeres megoldást fogom választani.Ez tünik a legkézenfekvöbbnek!:)

Köszi

Élő ügyfélszolgálat