Hogyan tudom magam igazolni első kifizetésnél ?
Mint bizonyára sokan értesültetek róla én mozgássérült vagyok. A kérdésem, ha egyszer a jövőben oda jutok, hogy érdemes lesz a teremből pénzt szedni ki, hogyan tudom magam igazolni, ha állásom nincs, szülőkkel élek ergó közüzemi számlák nem a nevemen vannak és a mobilom is feltöltős tehát nem számlát adnak havonta. Természetesen személyim va, bankszámlát ha aktuális lesz tervezem, hogy csináltatok, és persze aláírhatok hivatgalos okmányt, . szóval ilyen feltételek mellett mivel fogom tudni igazolni magam a teremnél? (leginkább az Everest érdekel ) köszi.
Ha bankszámlakivonat majd jön a nevedre annak a személyivel együtt elégnek kell lennie.
everestet nem tudom pontosan, de nekem a banki értesítőt ami havonta jön azt eddig mindig elfogadták, pedig netellert használok, az a lényeg, hogy a neved+címed rajta legyen és egyezzen azzal ami a teremnél van.
E mellé még jogsit, vagy személyi+lakcím kombót szoktam küldeni (ezt akkor ha olyan hivatalos okmányt kérnek amin van cím)
Tehát akkor elvileg, nem köthetnek belém és tudom igazolni magam. köszi. (nyílván még nem aktuális de nem akkor szeretnék a tényekkel szembersülni mikor már annyi dollárocska van, hogy érdemes kiszedni ezért tettem fel most a kérdést még az elején)
oooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmggggggggggggggggggggg
iPokernél nekem eddig elég volt a személyi+lakcím mindkét oldaláról a fotó, everestet nem tudom. De többnyire segítőkészek...én nem aggódnék emiatt:)
ongamen elfogadták az ideiglenes személyi szkennelt változatát
hátha haszbnos lesz vkinek ez az infó