Sziasztok
Sziasztok,
Most jelentkeztem fel a fórumra, de nagyon érdekel, hogy kinek mi a véleménye a különböző pókertermekkel és oldalakkal kapcsolatban! Remélem tudtok majd segíteni, meg én is amennyit tudok :)
Hol érdemes játszani?
Sziasztok!
Én elég kezdő vagyok a pókerrel, még csak otthon játszottam főleg, de szeretném kipróbálni milyen is online. Hol érdemes játszani leginkább? Melyik póker terem a legjobb? Ti melyik promóciót ajánljátok?
Sziasztok!
Én elég kezdő vagyok a pókerrel, még csak otthon játszottam főleg, de szeretném kipróbálni milyen is online. Hol érdemes játszani leginkább? Melyik póker terem a legjobb? Ti melyik promóciót ajánljátok?
Mindenhol jó, de a legjobb otthon.
Mindenhol jó, de a legjobb otthon.
Le mertem volna fogadni hogy elso valaszolo leszel kb ilyen tanaccsal :D
Sziasztok!
köszi
Szia,
köszi az ajánlatokat, bár ez így elsőre elég sok. Melyikkel érdemes kezdeni? Mivel még nem vagyok annyira otthon a témában, ezért érdekel, hogy pont melyik a legjobb. Láttam egy 888 póker feliratkozási bónuszt, érdemes kipróbálni?
javítás
Na most olvastam csak a kérdésre a hozzászólást :) köszi a segítséget, különösen az utolsó tűnt hasznosnak! Akkor megpróbálom talán a PokerStars-nál, arról már sok jót hallottam, de még azért körbenézek, hogy tényleg hol érdemes kezdenem!