Holdem Manager '" Segítsetek !!!!' :)
Sziasztok!
Napok óta nem megy a HM-em, nem teszi be a HUD-okat, már az anyámat is elállítgattam rajta, és mégse. A PS-n játszom, nem tudom hogy ez számít e a beállításokál.
Eddig működött, most viszont kifulladt!!
TIPP? VALAKI?
KÖSZÖNÖM
Ez mehetett volna az itteni hm fórumába is, amugy meg a ps frissített és azért nem megy. Updateld vagy ha "nem tudod" akkor nemrég írt egy fórumtárs blogbejegyzést arról hogy lehet az ő programjával gyorsan megoldani.
Sziasztok!
Napok óta nem megy a HM-em, nem teszi be a HUD-okat, már az anyámat is elállítgattam rajta, és mégse. A PS-n játszom, nem tudom hogy ez számít e a beállításokál.
Eddig működött, most viszont kifulladt!!
TIPP? VALAKI?
KÖSZÖNÖM
Igen oda akartam betenni, de hal voltam és nem találtam. :)
Hol van a srác bejegyzése? hol találom?
Köszi
nem frissítettem, egyik haverom mondta hogy a PS-n volt valami változás, na most az óta még az anyámat is elállítottam rajta :)
nem frissítettem, egyik haverom mondta hogy a PS-n volt valami változás, na most az óta még az anyámat is elállítottam rajta :)
Ha a ps-t frissítetted (update-tel indítottad), és nincs fent a legfrissebb hm, akkor az a gond.
Bár ha így van nem értem min csodálkozol. Ha a hm-el gond van az az első, hogy frissítés (pontosabban egyébként sem árt figyelemmel kísérni).