bota
2013. szept. 11. 19:54

holdem maneger 2

sziasztok megszeretném kérdezni hogy hol találok hm2 oktató videót mert sehol nem találok

bubucmester
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 11. 21:12

Én a helyedben a Videók/Oktató videóknál kezdeném :) Aztán eljutnék ide: Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Te is nyerhetsz! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
És leszedném a 5. 6. 11. részt (meg a többit is) ;)

BT86
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 11. 23:19
bota
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 12. 7:19

szeretném megkérdezni hogy érdemes még hm1 venni mert elég sokat utána olvastam hm2 és még elég sokszor elmegy hud hm2 én meg nem vagyok egy számítógép guru írták nekem hogy már nincs támogatás hm1 hez ezt nem értem mit jelent?ha hm1 veszem meg később is tudom még használni mert jobban megbízom hm1 ben mint hm2 ben!szeretném ha valaki segítene ebben döntésben nekem

Centi17
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 12. 8:42

szeretném megkérdezni hogy érdemes még hm1 venni mert elég sokat utána olvastam hm2 és még elég sokszor elmegy hud hm2 én meg nem vagyok egy számítógép guru írták nekem hogy már nincs támogatás hm1 hez ezt nem értem mit jelent?ha hm1 veszem meg később is tudom még használni mert jobban megbízom hm1 ben mint hm2 ben!szeretném ha valaki segítene ebben döntésben nekem

Hm2-vel nincs semmi baj, tökéletesen működik nálam 1,5 éve. Folyamatosan jönnek ki frissítések a különböző platformokhoz igazodva. HM1-et ugyan nem használtam soha, de már 1,5 éve is lehetett hm1-et tört verzióban szerezni, de akkor is inkább azt javasolták, h hm2-be fektessek be.

VTomi24
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 12. 10:24

Sziasztok!
Azt hallottam, hogy a HM2-t 2 gépre lehet feltenni és hogy elvileg meg lehet osztani a költségeket valakivel akinek csak egy gépre kell. Ki mit tud erről és van-e érdeklődő esetleg felesben megvenni? Köszi

Centi17
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 12. 12:28

A hír igaz, meg lehet jelöli primary meg secondery gépet és működik. Bár egyszerre való működést még nem teszteltem.

BT86
Válasz Centi17 kommentjére
2013. szept. 12. 12:32

A hír igaz, meg lehet jelöli primary meg secondery gépet és működik. Bár egyszerre való működést még nem teszteltem.

Megy egyszerre is.

Maxxxika
Válasz bota kommentjére
2013. szept. 12. 12:35

Hivatalosan nem lehet 2 különböző embernek használni, de működik egyszerre 2 gépen, szóval rajta.

Élő ügyfélszolgálat