holdem maneger 2
sziasztok megszeretném kérdezni hogy hol találok hm2 oktató videót mert sehol nem találok
Én a helyedben a Videók/Oktató videóknál kezdeném :) Aztán eljutnék ide: Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Te is nyerhetsz! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
És leszedném a 5. 6. 11. részt (meg a többit is) ;)
szeretném megkérdezni hogy érdemes még hm1 venni mert elég sokat utána olvastam hm2 és még elég sokszor elmegy hud hm2 én meg nem vagyok egy számítógép guru írták nekem hogy már nincs támogatás hm1 hez ezt nem értem mit jelent?ha hm1 veszem meg később is tudom még használni mert jobban megbízom hm1 ben mint hm2 ben!szeretném ha valaki segítene ebben döntésben nekem
szeretném megkérdezni hogy érdemes még hm1 venni mert elég sokat utána olvastam hm2 és még elég sokszor elmegy hud hm2 én meg nem vagyok egy számítógép guru írták nekem hogy már nincs támogatás hm1 hez ezt nem értem mit jelent?ha hm1 veszem meg később is tudom még használni mert jobban megbízom hm1 ben mint hm2 ben!szeretném ha valaki segítene ebben döntésben nekem
Sziasztok!
Azt hallottam, hogy a HM2-t 2 gépre lehet feltenni és hogy elvileg meg lehet osztani a költségeket valakivel akinek csak egy gépre kell. Ki mit tud erről és van-e érdeklődő esetleg felesben megvenni? Köszi
A hír igaz, meg lehet jelöli primary meg secondery gépet és működik. Bár egyszerre való működést még nem teszteltem.
A hír igaz, meg lehet jelöli primary meg secondery gépet és működik. Bár egyszerre való működést még nem teszteltem.
Hivatalosan nem lehet 2 különböző embernek használni, de működik egyszerre 2 gépen, szóval rajta.