ja hát ez ilyen...
5bet potban engem sem talált be a board, mikor becolloztam oop AK-t, mondom nem tolok be 280bb-t vele pre :D
ja hát ez ilyen...
5bet potban engem sem talált be a board, mikor becolloztam oop AK-t, mondom nem tolok be 280bb-t vele pre :D
nemtudom, nem éreztem :D
Aaaa, ez nagyon aggro volt, Meg hat nyilvan most is deepen kell jatszani :). talan ha 2 playa tolta 30 vpip alatt, mindenki osszevissza 3betelt, sqzelt.
nem volt jó a HM-em, de szerintem én elég szolidan játszottam
26/18, de pl. kry 36/27, iszonyat magas 3bettel. S azert a 26/18 se niteskedo stat :)
26/18, de pl. kry 36/27, iszonyat magas 3bettel. S azert a 26/18 se niteskedo stat :)
Lesz mostanában megint ilyen?
2 buy-in-t, nyertem kb...Kétszer éreztem tiltet:
1. Amikor 5bet allin mentem Bu vs SB szituban,/én voltam SB/ Little AA ellen, nekem 88 volt...:(
2. Amikor UTG JJ párom volt, én épp "kint" voltam a lapjaim behúzta a stars és stackelődhettem volna...:(
Összességégben jó volt, csak túl aggró volt a játék így elsőre, de meg lehet szokni :)
Jövőhéten összehozhatunk egy hasonlót, mondjuk fix 2-4 asztalon és egy kicsit hosszabban, ha van kedvetek. Majd írok ide mikor leszek jövőhéten szabad és írok ki a klubba asztalokat, és ha jó nektek akkor mehet :)
Sonny, nézd vissza a klub nevét és jelszót jelentkezz, ha van kedved, és felveszlek!