Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Hová tűnt az oktatók fül az oldalról?

Balázs1230
2019. nov. 13. 7:36

Hová tűnt az oktatók fül az oldalról?

Régebben ha jól emlékszem volt Oktatók fül az oldalon. vannak még olyan emberek itt akik vállallnak oktatást? (gondolom tutira van :D ) Szeretnék hobbi cash reg lenni olyan 25$-50$ en.Nem tudok most sokat foglalkozni a játékkal de mindneféle képpen kell tanulni elmezni és ha az időm engedi akkor játszani is. Fizetéskiegészítés miatt gondoltam erre. Még ha lassabban is haladok de csinálni.

banoster
Válasz Balázs1230 kommentjére
2019. nov. 13. 15:40

Régebben ha jól emlékszem volt Oktatók fül az oldalon. vannak még olyan emberek itt akik vállallnak oktatást? (gondolom tutira van :D ) Szeretnék hobbi cash reg lenni olyan 25$-50$ en.Nem tudok most sokat foglalkozni a játékkal de mindneféle képpen kell tanulni elmezni és ha az időm engedi akkor játszani is. Fizetéskiegészítés miatt gondoltam erre. Még ha lassabban is haladok de csinálni.

Szia! Több oka is van, h eltűnt az oktató fül. Egyrészt elindult a TH, így már mi is biztosítunk képzést, nem igazán volt érdeklődés sem iránta, ráadásul több profil csak úgy ott maradt, nem update-elték minden esetben az oktatók, így funkciójában, minőségében is egyre megkérdőjelezhetőbbé vált.

Balázs1230
2019. nov. 13. 20:45

Értem. Mi az a TH?

daniboy
2019. nov. 13. 21:21

Értem. Mi az a TH?

TeamHero
https://teamhero-staking.com/#home

Élő ügyfélszolgálat