Acelsziv
2008. ápr. 4. 19:43

HU preflop allin..

Kb 15 HU-t buktam 1más után olyan szituációban, mikor én voltam az esélyesebb, több zsetonom volt...Ebből 13 preflop allin. A kérdésem a következő:
Hogyan lehet elkerűlni HU-ban a pr allin szituációkat? Lehetséges egyáltalán?

nandinho1334
Válasz Acelsziv kommentjére
2008. ápr. 4. 20:09

Hát ha belinkelnél egy két partit közülök tudnék segiteni én nl 50 hu-ban játszok.... Minden egybként csak rajtad múlik, de ha beraksz közülök párat szivesen segitek.

Acelsziv
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. ápr. 4. 21:39

Élő SnG-re értettem a haverokkal :) . Elég gyakran eljutok a HUig, de ott az elmúlt 4-5 hónapban mindig kikaptam (vagy feleztünk)...(holnap megpróbálok felidézni 1-2 konkrét példát is, most megyek aludni)
Ha már itt tartunk, mennyire kifizetődő a HU neten? (Pl Everesten) Milyen szinvonal?

Acelsziv
2008. ápr. 5. 15:04

Hm...nem sikerűlt semmi konkrétat felidézni, még a tegnapit sem...de amúgy sem ez a lényeg.
Egy SnG végén ketten maradtok...hogy játszotok? Mennyire próbáltok előidézni/elkerűlni preflop allin szituációt? Hogyan? (pl elkerülni az ellenfél emelését egy kisebb emeléssel (bár egy SnG végén már a "kisebb" annyira nem kicsi a magas vakok miatt)

peterpanic
2008. ápr. 5. 15:08

miért kellene elkerülni a preflop allin szitut? van, hogy az a legjobb megoldás.
elbuktad az utolsó 10 HU-t esélyesebb kézzel? majd visszanyered a következő 100 ilyen esetben... emiatt biztosan nem változtatnék a játékomon.

Élő ügyfélszolgálat