Chryss85
Válasz ceewyl kommentjére
2008. dec. 29. 18:06

Nem bántásból kérdem, de ha ennyire "gépiesíted" a pokert, mitől fog fejlődni a játékod?

Úgy gondoltam, ettől. Ez csak segítene dönteni az elején. Pont úgy, mint a HUD. Az is dönteni segít.

vinczesz
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. dec. 29. 19:34

Igen, gondoltam erre. Először úgy próbáltam, de TSL (vagy valami hasonló) titkosítással kapta a kliens a package-ket, amit feltörni "nehéz" :D Hálózati csomagokat figyeltük. Vagy inkább azt a forgalmat kéne, amit a kliens küld az alablakának? :o

Létezik ilyen progi, ami real time kinyomja az ellen range-e elleni esélyeket? Melyik az?

Én nem a hálózati forgalom figyelésére gondoltam, mert az nyilvánvaló, hogy titkosított. Egyébként semmiféle biztonságról nem beszélhetnénk. Nem érdemes azzal vesződni. Érdemes megnézni egy kliensablakot a AutoHotKey-hez tartozó WindowSpy (vagy mi a neve) programmal. Abban meglátod, hogy mire gondoltam.

Vannak esélyszámoló programok. Nem pont az ellenfél range-ét veszi figyelembe, de be lehet állítani, hogy milyen stílusú játékhoz adja a tanácsait.

Egyébként szerintem fölösleges az ilyesmi. Tényleg inkább gátol a fejlődésben, mint segít. Kicsit a HUD is ebbe az iránya mutat, de az nem dönt helyetted, csak segít a döntésben. Viszont HUD nélkül egy idő után elveszettnek érzi magát az ember. Szóval szerintem inkább játsz, mint ilyesmire pazarold az idődet.

Chryss85
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 29. 19:46

Én nem a hálózati forgalom figyelésére gondoltam, mert az nyilvánvaló, hogy titkosított. Egyébként semmiféle biztonságról nem beszélhetnénk. Nem érdemes azzal vesződni. Érdemes megnézni egy kliensablakot a AutoHotKey-hez tartozó WindowSpy (vagy mi a neve) programmal. Abban meglátod, hogy mire gondoltam.

Vannak esélyszámoló programok. Nem pont az ellenfél range-ét veszi figyelembe, de be lehet állítani, hogy milyen stílusú játékhoz adja a tanácsait.

Egyébként szerintem fölösleges az ilyesmi. Tényleg inkább gátol a fejlődésben, mint segít. Kicsit a HUD is ebbe az iránya mutat, de az nem dönt helyetted, csak segít a döntésben. Viszont HUD nélkül egy idő után elveszettnek érzi magát az ember. Szóval szerintem inkább játsz, mint ilyesmire pazarold az idődet.

Köszi a WindowSpy tippet, nem tudtam, hogy van ilyen progi, majd csekkolom ezt is.

Ez sem döntene helyetted, csak tanácsol, mint a HUD :) Ha döntene, akkor már Te nem kellenél és BOT-nak hívnánk a progit :D

Köszi az infókat és a tanácsokat!

Élő ügyfélszolgálat