4Balage4
2009. okt. 7. 0:12

Hud SH-ra

Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni.
Milyen értékeket jelezzen a hud? NL10SH-t játszom.

Zoli
Válasz 4Balage4 kommentjére
2009. okt. 7. 0:42

ha NL10-en játszol eleinte csak a legfontosabbakat írasd ki, mert a túl sok adat zavaró lesz.

ezek: név(!) / handek száma / vpip / pfr / total AF

aztán lehet bővíteni:

3bet / fold to 3bet
steal / flop c-bet / turn c-bet
fold blind to steal / fold to c-bet
agresszió frekvencia (utcánként!)
fold to bet (utcánként!)
flop check/raise
wtsd

én kb. ezeket íratom ki, de meg kell tanulni a HM felugró ablakában a pozícióhoz tartozó statokat is gyorsan megtalálni, és persze értelmezni. ott az alapbeállítás tök jó. amúgy az egésznek akkor van jelentősége ha megfelelő mintád van, mert egy jópár adat nehezen áll be. + megéri dataminolt handeket venni

4Balage4
Válasz Zoli kommentjére
2009. okt. 7. 14:14

köszi a segítséget

simon
Válasz Zoli kommentjére
2009. okt. 7. 15:22

üdv!

bocs, de megmondanád, hogy az AFq-t hogy is kell értelmezni? mert én csak AF-et használok.
köszönöm előre is.

cake
Válasz simon kommentjére
2009. okt. 7. 15:54

üdv!

bocs, de megmondanád, hogy az AFq-t hogy is kell értelmezni? mert én csak AF-et használok.
köszönöm előre is.

az AF-et hogy használod?

gab0r
Válasz simon kommentjére
2009. okt. 7. 16:05

üdv!

köszönöm előre is.

https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/7925-nyomolvaso-topik-vagyis-ki-mit-nyomoz-ki-holdem-manager-statisztikakbol-2.html

Itt remekül le van írva minden az AF/A% -ról

gab0r
Válasz Zoli kommentjére
2009. okt. 7. 16:06

amúgy az egésznek akkor van jelentősége ha megfelelő mintád van, mert egy jópár adat nehezen áll be. + megéri dataminolt handeket venni

Honnan szerzel NL10 HH-t? nem nagyon találtam sajnos sehova.

simon
Válasz gab0r kommentjére
2009. okt. 7. 18:09

@gab0r: thx.
PokerTableRatings - Online Poker Table Selection and Power Tools - Player Statistics

@cake: AF 2-ig passzív, 2-3,5 normál, afölött maniac az általános. legalábbis így nézem kb. ja és PT3 AF

Élő ügyfélszolgálat