A vodafonos,de csak GPRS-el!Én is gondolkozok rajta ,h vmit kéne csinálni mert csak mostanában viselkedik furán :S
Várj! Tehát E220-as modemed van? Egyébként ahol használod elvileg van HSDPA lefedettség? Vagy eleve csak GPRS elérhetőség van?
Jaja E220-as,és nincs HSDPA lefedetség!De ilyenkor este jó ,meg reggel!kezdem úgyérezni ,h attól függ,hogy mennyire van terhelve :(
De fura h csak mostanában csinálja h akad...
Azt is hozzá kell tennem, hogy egy haverom vásárlás előtt kölcsönadta a T-Mobile-os stick-jét két napra tesztelési céllal, és az úgy ment végig, mint az ítélet. Csak az a fránya 5 gigás adatkorlát ne lett volna, akkor azt veszem meg.
Azt mondjak a T-mobilos a legjobb a 3 szolgaltato közül.
A Pannont nem próbáltam, viszont a T nálam egyértelműen verte a Vodat megbízhatóságban és kezelhetőségben. Kevesebb macera volt vele. Az is igaz viszont, hogy míg a T-vel inkább szűk 100 KB/sec (gyakorlatilag inkább 70-80) sebességgel tudtam letölteni, addig a Vodaval ez inkább 150+, de mindenképpen 100 felett van az átlag. Plusz a T-nél minden beleszámít az adatforgalomba. Szóval összességében azért nem ennyire egyértelmű a kép.
Megbízhatóság, s lefedettség szempontjából olvastam. Asszem andras111-ék csináltak valami tesztet.
Megbízhatóság, s lefedettség szempontjából olvastam. Asszem andras111-ék csináltak valami tesztet.
Értem. A legújabb frissítéseket letöltötted hozzá a Voda oldaláról? Van egy modemes frissítés, és van egy VMCLite-s. Nem mondom, hogy segíteni fog, de egy próbát megér. Nálam is elmegy a HSDPA másfél naponta, pedig nálam elvileg teljesen tökéletes a lefedettség. Én is úgy gondolom, hogy nagyon erősen szerepet játszik a leterheltség. A modemet esetleg érdemes közvetlenül az ablakba tenni (persze lehet, hogy már most is ott van), van aki szerint egyenesen érdemes ráragasztani szalaggal az üvegre. Az kétségtelen, hogy egy ilyen HSDPA elvesztés alkalmával akkor jött vissza a kapcsolat, amikor 20-30 centivel áthelyeztem a modemet az ablakban. Az más kérdés, hogy két nap múlva ott is ugyanúgy megszakadt a kapcsolat órákra. Szóval nem tudom. Erősen türelemjáték ez időnként.
van egy vodás mobilnetem, amivel annyi a baj, hogy kb. naponta eygszer leszakadok, ami viszont nem vicces. kb. 2 hétig sosem volt ilyen, csak egy hete kb. firmware frissítés megvolt. huawei e220as usb-s modemről van szó. volt olyan is, hogy csak simán megállt az adatforgalom, meg olyan is, hogy észrevettem, hoyg eltűnt a net és látom, hogy a tálcán nincs meg a programja. a legtutibbnak eddig az a megoldás tűnt, hogy kihúzom, átdugom másik usb-be, ekkor egyből csatlakozik és megy tovább.
valakinek van ötlete hogy mitől lehet ez?