Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Ipoker DoNokhoz szoftver?

Chryss85
2011. okt. 3. 19:15

Ipoker DoNokhoz szoftver?

Az lenne a kérdésem, hogy melyik szoftver kezeli normálisan a ipokeres 6 fős DoN SnG-ket? Holdem manager 1.10-em van, de az teljesen hülyeségeket ír ki. Frissített verzió jobb? Vagy PT3 ?

Arra lenne leginkább szükségem, hogy valamiféle EV-t is számoljon.

Előre is köszi a válaszokat.

Stavross82
Válasz Chryss85 kommentjére
2011. okt. 3. 20:00

Az lenne a kérdésem, hogy melyik szoftver kezeli normálisan a ipokeres 6 fős DoN SnG-ket? Holdem manager 1.10-em van, de az teljesen hülyeségeket ír ki. Frissített verzió jobb? Vagy PT3 ?

Arra lenne leginkább szükségem, hogy valamiféle EV-t is számoljon.

Előre is köszi a válaszokat.

Szerintem HM jó.
Volt nem rég egy szoftver frissítés ipokeren amitől elszállt a HUD.
09.29-én kijött egy update 1.12.04, ezzel újra minden megy

Chryss85
Válasz Stavross82 kommentjére
2011. okt. 5. 23:08

Szerintem HM jó.
Volt nem rég egy szoftver frissítés ipokeren amitől elszállt a HUD.
09.29-én kijött egy update 1.12.04, ezzel újra minden megy

Hát nekem nem akar összejönni. Feltettem a legújabb trialt, de semmi.

Tényleg ennyire használhatatlanok ezek a mai verziói a HM-nek meg a PT3-nak???

Se az ipoker $5.50 SH donokat, sem az ongame $3.30 FR DoNokat nem kezelik jól. Egy csomónál úgy látja, hogy "Not finished", és nem ad semmi reális ROI-t, órabért, stb.
Hiányoznak a handek a turnikból... No comment.

Valakinek van valami ötlete?

atisz
Válasz Chryss85 kommentjére
2011. okt. 5. 23:48

Ez az ipoker hibája, vannak erről fórum témák. Állítólag az ipoker nem írja be a hand historyba a tournament számát amíg vége nincs. De az is előfordulhat, hogy bezárod az asztalt, mielőtt vége lenne a handnek. Pl ha látod, hogy biztosan kiesel. Nekem 888-on volt már olyan, hogy all in mentem, láttam, hogy AA-val hív valaki. Tudtam, hogy veszteni fogok, ezért bezártam az asztalt, nem vártam meg a lapokat, és emiatt hiányzott a hand historyból az eredmény.

Chryss85
Válasz atisz kommentjére
2011. okt. 6. 11:18

Ez az ipoker hibája, vannak erről fórum témák. Állítólag az ipoker nem írja be a hand historyba a tournament számát amíg vége nincs. De az is előfordulhat, hogy bezárod az asztalt, mielőtt vége lenne a handnek. Pl ha látod, hogy biztosan kiesel. Nekem 888-on volt már olyan, hogy all in mentem, láttam, hogy AA-val hív valaki. Tudtam, hogy veszteni fogok, ezért bezártam az asztalt, nem vártam meg a lapokat, és emiatt hiányzott a hand historyból az eredmény.

Bakker, igazad van, köszi!! Hát persze, én is mindig kilövöm az asztalt azelőtt, hogy kiírná, hogy LÚZER! :D

Köszi, akkor tuti ez a baj ongame-n is. Ezentúl tuti jónak kell lennie. :) Még1x köszi!!

Élő ügyfélszolgálat