mátííí
Válasz Gsaghy kommentjére
2012. márc. 25. 18:18

Az biztos,lehet hogy irdatlan swingjei vannak a sracnak,de megse mi elunk 1 millio fontos hazban Londonban!

így van;)

Galambos Tarzan
Válasz hippiasz kommentjére
2012. márc. 25. 19:03

Ha jól tudom azt mondta magáról sem könyvet sem videót nem olvasott/nézett. Valamint coach se tanította. Egyszerűen autodidakta módon jutott erre a szintre.

Az biztos, hogy nem önbizalom hiányos.

misirulez
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. márc. 26. 11:19

Az biztos, hogy nem önbizalom hiányos.

Naseem Hamed-ról mondják azt, hogy senki nem rontotta el azzal, hogy "megtanították" volna bokszolni.
(és ha igaz a legenda akkor tényleg senki nem oktatta őt bokszolni, mégis a súlycsoportjában a világ legjobbja volt.)
3:35-3:42prince naseem hamed highlight 8810 - YouTube

Lehet, sőt biztos Isildur is ilyen.

Mindenesetre baromijó, hogy van ilyen mert sok fish akarja "leutánozni".

Romsy
Válasz misirulez kommentjére
2012. márc. 26. 11:36

mégis a súlycsoportjában a világ legjobbja volt.

Barrera a szart is kiverte belőle

Bajzi
Válasz misirulez kommentjére
2012. márc. 26. 11:43

Nincs nagy tapasztalatom a poker világában úgy általában sem, nosebleed szinten meg pláne, és bár biztos színes egyénisége a szakmának, én nem vagyok elájulva tőle. Értem én, hogy a stílusa, pláne a sok omaha nagy swingeket szül, de ha ránézek a grafikonjára PTR-en, egy kicsit sem látni, hogy úgy összességében nyerő játékos. Egyik héten +1 millával a legnagyobb nyerők közt van, 2 hét múlva meg -1 millával az egyik legnagyobb vesztő, és ez hosszú hónapokon, mármár éveken át. Én jobban elismerek egy talán kevésbé tehetséges mikro téten kezdő játékost, akit képessége korlátai megállítanak valahol midstakes-en, de addig is, és azután is stabil nyerő.
Kezdődhet a kövezés.

masikati
Válasz Romsy kommentjére
2012. márc. 26. 13:22

+++1 :D

Galambos Tarzan
Válasz Bajzi kommentjére
2012. márc. 26. 14:00

Nincs nagy tapasztalatom a poker világában úgy általában sem, nosebleed szinten meg pláne, és bár biztos színes egyénisége a szakmának, én nem vagyok elájulva tőle. Értem én, hogy a stílusa, pláne a sok omaha nagy swingeket szül, de ha ránézek a grafikonjára PTR-en, egy kicsit sem látni, hogy úgy összességében nyerő játékos. Egyik héten +1 millával a legnagyobb nyerők közt van, 2 hét múlva meg -1 millával az egyik legnagyobb vesztő, és ez hosszú hónapokon, mármár éveken át. Én jobban elismerek egy talán kevésbé tehetséges mikro téten kezdő játékost, akit képessége korlátai megállítanak valahol midstakes-en, de addig is, és azután is stabil nyerő.
Kezdődhet a kövezés.

Mivel a pókert pénzre játsszák így ha a kettő közül lehetne választani, inkább lennék kisebb winrattel hs játékos, mint nagyobb bb/100 -al micros vagy mid stakes játékos.. :)

kuresztom
Válasz Romsy kommentjére
2012. márc. 26. 15:37

Ez enyhe túlzás!

tics
Válasz RegGeri kommentjére
2012. márc. 26. 17:12

Olyankor erősen elgondolkozom, amikor például azt olvasom, hogy 5. párral behúzott egy nagy pot-ot Kanu7 ellen, miután az az egész partit végig hívta. Most vagy nagyon érzi Isildur1 a helyes pillanatokat, vagy csak néha bejön neki, és kiszínezi a sajtó. Nem tudom, ahhoz folyamatosan látni kéne a bankrolljának változást, hogy érdemi véleményt lehessen alkotni.

Biztos volt valami online tell-je (idő , hívás mértéke , játék dinamika, megérzés, tilt call ?....) amiből rájött hogy ez csak is blöff lehet, mert épeszű pókeres itt már riveren dobja.... ha nem előbb.

Romsy
Válasz kuresztom kommentjére
2012. márc. 27. 10:37

Ez enyhe túlzás!

csak átvitt értelemben.

Élő ügyfélszolgálat