Az biztos,lehet hogy irdatlan swingjei vannak a sracnak,de megse mi elunk 1 millio fontos hazban Londonban!
Ha jól tudom azt mondta magáról sem könyvet sem videót nem olvasott/nézett. Valamint coach se tanította. Egyszerűen autodidakta módon jutott erre a szintre.
Az biztos, hogy nem önbizalom hiányos.
mégis a súlycsoportjában a világ legjobbja volt.
Nincs nagy tapasztalatom a poker világában úgy általában sem, nosebleed szinten meg pláne, és bár biztos színes egyénisége a szakmának, én nem vagyok elájulva tőle. Értem én, hogy a stílusa, pláne a sok omaha nagy swingeket szül, de ha ránézek a grafikonjára PTR-en, egy kicsit sem látni, hogy úgy összességében nyerő játékos. Egyik héten +1 millával a legnagyobb nyerők közt van, 2 hét múlva meg -1 millával az egyik legnagyobb vesztő, és ez hosszú hónapokon, mármár éveken át. Én jobban elismerek egy talán kevésbé tehetséges mikro téten kezdő játékost, akit képessége korlátai megállítanak valahol midstakes-en, de addig is, és azután is stabil nyerő.
Kezdődhet a kövezés.
Barrera a szart is kiverte belőle
Nincs nagy tapasztalatom a poker világában úgy általában sem, nosebleed szinten meg pláne, és bár biztos színes egyénisége a szakmának, én nem vagyok elájulva tőle. Értem én, hogy a stílusa, pláne a sok omaha nagy swingeket szül, de ha ránézek a grafikonjára PTR-en, egy kicsit sem látni, hogy úgy összességében nyerő játékos. Egyik héten +1 millával a legnagyobb nyerők közt van, 2 hét múlva meg -1 millával az egyik legnagyobb vesztő, és ez hosszú hónapokon, mármár éveken át. Én jobban elismerek egy talán kevésbé tehetséges mikro téten kezdő játékost, akit képessége korlátai megállítanak valahol midstakes-en, de addig is, és azután is stabil nyerő.
Kezdődhet a kövezés.
Barrera a szart is kiverte belőle
Olyankor erősen elgondolkozom, amikor például azt olvasom, hogy 5. párral behúzott egy nagy pot-ot Kanu7 ellen, miután az az egész partit végig hívta. Most vagy nagyon érzi Isildur1 a helyes pillanatokat, vagy csak néha bejön neki, és kiszínezi a sajtó. Nem tudom, ahhoz folyamatosan látni kéne a bankrolljának változást, hogy érdemi véleményt lehessen alkotni.
Ez enyhe túlzás!