Jelképes 10$ a segítőnek. :)
Helló!
Az lenne a problémám, hogy nem engedi felrakni a gépen a HM2 trialt, régebben volt már fent a teljes. Sőt meg is van a licensz, de azt most hűsölöm 1 ideig. Szóval a következő lenne a kérésem, jöjjön vki segíteni skype-on és ha sikerül felpattintani a gépre a HM-et akkor küldöm a dellát. :)
A hiba ami miatt írok. "Sorry, could not install Postgresql." Win 8 van fent.
Skype név: bradlacko29
Előre is köszi. ;)
Helló!
Az lenne a problémám, hogy nem engedi felrakni a gépen a HM2 trialt, régebben volt már fent a teljes. Sőt meg is van a licensz, de azt most hűsölöm 1 ideig. Szóval a következő lenne a kérésem, jöjjön vki segíteni skype-on és ha sikerül felpattintani a gépre a HM-et akkor küldöm a dellát. :)
A hiba ami miatt írok. "Sorry, could not install Postgresql." Win 8 van fent.
Skype név: bradlacko29
Előre is köszi. ;)
amikor a full verzió volt fent, akkor is win 8-at használtál?
próbálkoztál már amúgy azzal, hogy utánanézel van-e fent postgreSQL, vagy valami maradéka? mert lehet az ad neki gixert, hogy volt fent korábban, de nem lett teljesen törölve vagy valami ilyesmi. egy próbát megér
Köszi, hogy benéztél azóta már megoldódott. :)
na és mi volt a problema? :)
Igazából passzolom, mert bátyjám rakta fel. :)) Tnap amúgy feltettük a Postgrest 1 kedves akadémiás taggal, utána nem emléxem hogy újraindítottuk volna a gépet. De azt mondta bátyjám, hogy most elindította és simán felment magától. Csodálkoztam is. :eek: Pedig tnap megszenvedtünk vele.
na mondjuk az újraindítás sok mindenre lehet probléma...én is szeretem azt a tipikus windows bugot, mikor törölnék valamit, de használatba van, annak ellenére, hogy semmi se fut a gépen aminek köze lenne hozzá...újraindítás és törölhető is :) lényeg, hogy megy
Akkor 10 dodo ment a batyonak?
Akkor 10 dodo ment a batyonak?
Szia, ha megkérlek segítenél kideríteni hogy pontosan hogyan ment fel a HM win8-ra. Hetek óta szenvedek vele és még mindig nincs semmiféle megoldás : (
Köszönöm előre is!