Gerwen te hülye vagy :))
Az bizos,hogy Zsuzsi egy gyenge meccsen megkeresi,amit Kaló összegrindol valaha is:)
Ferkocske-sajnos már megszűnt (póke magazin),de meg tudod rendelni a régieket. Nekem is hiányzott az első pár rész és elküldték! Bár....lehet abból már elavultak a cikkek,mert 4-6 év alatt nagyot fordult a játék.
Jujj,de szerettem pedig...
Ki tudja miért tették lapátra? -EV-s volt??
Az bizos,hogy Zsuzsi egy gyenge meccsen megkeresi,amit Kaló összegrindol valaha is:)
Ki az a Zsuzsi??? Vagy a dzsudzsirol van szo??
Ki az a Zsuzsi??? Vagy a dzsudzsirol van szo??
jaja, én is úgy tudom hogy 2-5 millió eurót kap meccsenként zsuzsi, attól függően hogy hány percet tölt a pályán.
Jujj,de szó szerint vetted Zsipali. Lehet azt kellett volna írnom,hogy 5 hónap 2 hét és 4 nap alatt.
De kb. 900 milla körül van nettó fizuja+meccspénz+prémiumok+egy kis ezaz,úgyhogy nem sokat évedtem hidd elnekem... De Kaló azért elég messze van az 5 milla jurótol...
szomorú látni, mikor egy ilyen tehetséges játékos elkalódik
Jujj,de szó szerint vetted Zsipali. Lehet azt kellett volna írnom,hogy 5 hónap 2 hét és 4 nap alatt.
De kb. 900 milla körül van nettó fizuja+meccspénz+prémiumok+egy kis ezaz,úgyhogy nem sokat évedtem hidd elnekem... De Kaló azért elég messze van az 5 milla jurótol...
Az már olyan kaliber,hogy nagyhomlokú Lindánál jobbat is kap. Csak kizárólag részegen kellett neki egy laza pipára.