Kedvenc játékosok
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy kinek ki a kedvenc játékosa(i), és miért. Gondolok itt elsősorban a tévében rendszeresen játszókra, de bárhonnan jó, csak pókerezzen. :)
Nekem személy szerint Hansen játéka tetszik a legjobban, de nagy kedvencem még Ian Frazer. Elismerem, bár stílusuk miatt viszont nem szeretem sem Phil Hellmuthot, sem pedig Tony G-t.
Az én kedvencem Sam Farha , és Shaw Sheikhan!
Hogy miért? mert hatalmas arcok!És nem olyan kis moniter fejű gyökök mint a többi........(már elnézést)
Ja és a magyarok közül Tóth Ricsi meg Pintér Márk
De szeretem P. Ivey játékát is :)
Sammy Farha nekem is bejön, habár nem tudom a HSP alapján megitélni a játékát, mert annyira laza és annyira blöffös, hogy inkább tűnik ez egyfajta szándékos tell-nek a kamerán kívűli csatái megsegítésére, mint sikeres játékstílusnak...
A másik, Daniel Negreanu - tetszik ahogy gondolkodik :)
Sammy Farha nekem is bejön, habár nem tudom a HSP alapján megitélni a játékát, mert annyira laza és annyira blöffös, hogy inkább tűnik ez egyfajta szándékos tell-nek a kamerán kívűli csatái megsegítésére, mint sikeres játékstílusnak...
A másik, Daniel Negreanu - tetszik ahogy gondolkodik :)
Gondolom Shawn Sheikhant akartál irni. Szerintem is jó fej, de nagyon rossz játékos..:)
Gondolom Shawn Sheikhant akartál irni. Szerintem is jó fej, de nagyon rossz játékos..:)
Egyérteleműen Gus Hansen a kedvenc. Hogy miért? Egyszer láttam eldobni egy full-t veszélytelen board-on. Talán sokan emlékeztek a Sport1 által adott adásra kb 1 éve. HU-ban volt ellenfelével. A board a turn-ig: 5 5 2 7. Nála 52, ellenfelénél 57. Gus eldobta bivalyerős, de tuti vesztes fullját. Szerintem erre senki nem lett volna képes!
Igen rá gondolok :) Akkor lett igazán szimpatikus amikor M.Matusowal "összebalhézott" az egyik versenyen! Már csak azért is , mert Mikenál nincs unszimpatikusabb személy a póker világban szerintem.....Azt láttad?
Ja és Roland de Wolf-ot kihagytam a favoritok közül :)
Daniel Negreanu és Mike the Mouth.
Mike olyan mint egy nagyszájú gyerek aki örül és okoskodik ha nyer és duzzog ha veszít. Emlékszem egy sírni is láttam mikor kiesett :) Ettől függetlenül tudhat valamit mert nem hiába lehet annyi nagy versenyen ott látni.
Daniel pedig nagyon karakteres, viccelődik sokat közben pedig nagyon jó játékos. Jók a readjei, tudja mikor mit kell lépni és még sorolhatnám.
Daniel Negreanu és Mike the Mouth.
Mike olyan mint egy nagyszájú gyerek aki örül és okoskodik ha nyer és duzzog ha veszít. Emlékszem egy sírni is láttam mikor kiesett :) Ettől függetlenül tudhat valamit mert nem hiába lehet annyi nagy versenyen ott látni.
Daniel pedig nagyon karakteres, viccelődik sokat közben pedig nagyon jó játékos. Jók a readjei, tudja mikor mit kell lépni és még sorolhatnám.