Kérdés
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan online poker terem ahol a játékhoz nem szügséges a szoftver telepítés tehát lehet játszani anélkül hogy feltelepítenénk a gépre?
partypoker pl.
De a tapasztaltabb kollégák biztos több ilyet tudnak. De ha felmész egy terem honlapjára, és körbenézel, akkor biztos megtalálod az utalást rá, ha van rá lehetőség
ongames termekben már láttam olyat hogy böngészőből javán keresztül lehet játszani
implited odds
Kicsit megkavarodtam, eleinte úgy számoltam, hogy a pot méretéhez képesti emelés. és az én nyerési esélyeim, ha összejön, és ezt írta felül, mikor olvastam, hogy számoljam csak bele, hogy akár az egész stackjét is elnyerhetem a tagnak.
Így viszont kissé összekuszáldtak a dolgok, mérlegelni kell, hogy a szetlehetőségem mennyire rejtett, és hogy a tag vajon hajlandó-e megadni egy riveres allint. Erre viszont rohadtul nincs idő a 10 másodpercemben.
implited odds
Kicsit megkavarodtam, eleinte úgy számoltam, hogy a pot méretéhez képesti emelés. és az én nyerési esélyeim, ha összejön, és ezt írta felül, mikor olvastam, hogy számoljam csak bele, hogy akár az egész stackjét is elnyerhetem a tagnak.
Így viszont kissé összekuszáldtak a dolgok, mérlegelni kell, hogy a szetlehetőségem mennyire rejtett, és hogy a tag vajon hajlandó-e megadni egy riveres allint. Erre viszont rohadtul nincs idő a 10 másodpercemben.
Azt megtudnád mondani még hogy hol találok ilyen termet??
Azt megtudnád mondani még hogy hol találok ilyen termet??
implited odds
Köszi
Köszönöm szépen. Egyébként még mindig nem vagyok kibékülve azzal a számolási fajtával, mikor flopon emel a tag, mondjuk színre várok, kb. 33% esély, tegyük fel pot harmadával emel (ami kizárt), jaj de jó megadom, miközben nagy az esélye, hogy turnon megint emel a jóember, amit már nem fogok megadni, mer túl kevés a sansz.
Miközben basszus már az első emelésre is feleakkora volt, mer valójában 1 utcára fizettem be, ám két utcára számoltam.
Tehát szerintem aki színre vár, annak kb. 16% esélye van, ha úgy érzi, hogy turnon biztosan dob egy emelésre.