Kérdéses leosztás!
No limit Holdem Pokerstars 0.01$-0.02$ 6max
1 szék: bboy smol ($0.45 zseton)
3 szék: Tibcsi95 ($2.05 zseton)
4 szék: TheMaster003 ($0.64 zseton)
5 szék: benja247 ($0.76 zseton)
6 szék: tauras777 ($3.62 zseton)
tauras777: dob
bboy smol: emelennyit: $0.02 eddig: $0.04
Tibcsi95: megad $0.04 nálam:Ac Ts
TheMaster003: megad $0.03
benja247: megad $0.02
FLOP:Ad 4d Jc
TheMaster003: passzol
benja247: passzol
bboy smol: nyit $0.04
Tibcsi95: emelennyit: $0.08 eddig: $0.12
TheMaster003: dob
benja247: dob
bboy smol: emelennyit: $0.29 eddig: $0.41 és allin van
Tibcsi95: megad $0.29
*** TURN *** [Ad 4d Jc] [2c]
*** RIVER *** [Ad 4d Jc 2c] [7h]
bboy smol: mutat [Ah Qc] (ász pár)
Tibcsi95: nem mutatja meg a lapját
bboy smol nyereménye $0.94 a potból
Teljes pot $0.98 | jutalék $0.04
Asztal [Ad 4d Jc 2c 7h]
1 szék: bboy smol keze [Ah Qc] és nyert, ($0.94) lapja: ász pár
3 szék: Tibcsi95 (osztó) nem mutatta meg [Ac Ts]
4 szék: TheMaster003 (kisvak) dobta itt: Flop
5 szék: benja247 (nagyvak) dobta itt: Flop
6 szék: tauras777 dobta ez előtt: Flop (nem rakott be tétet)
Jóvolt a raise? és a megadás?
jav, totál elnéztem a handet
ez az átka a RAW HH-nak
Én úgy veszem ki, hogy Tibcsi a gombon ül. Jól látom?
(Ha angolra állítod a klienst, akkor tudnál használni hand konvertert és akkor jobban látnánk mi is. :) )
Én nem vagyok nagy CG játékos, de CO-ban emelő ellen (4centig emelt) visszaemelnék egy potnyi összeget, úgy 0,12$-ig. ezzel minden bizonnyal ketten maradnánk, nem limpelne az sb és a bb. ha pedig visszatolja bboy, akkor dobás. így viszont már el voltál kötelezve a bank mellett és a river megadás helyes volt. de szerintem el kellett volna dönteni preflop a leosztást és minden bizonnyal kevesebbet buktál volna.
Így utólag tényleg nem kellet volna ennyit fektetni ebbe a lapba főleg hogy shortstack volt és preflop szerintem még ennyit sem adtam volna meg A10o-val. Szóval a preflop játékkal egyetértek de mivel csak kb.50 centje volt így sokkal több lappal allin mehetett és akkor lehet hogy az A10 nem lett volna rossz lap. Vagy ez így hülyeség?
Én úgy veszem ki, hogy Tibcsi a gombon ül. Jól látom?
(Ha angolra állítod a klienst, akkor tudnál használni hand konvertert és akkor jobban látnánk mi is. :) )
Én nem vagyok nagy CG játékos, de CO-ban emelő ellen (4centig emelt) visszaemelnék egy potnyi összeget, úgy 0,12$-ig. ezzel minden bizonnyal ketten maradnánk, nem limpelne az sb és a bb. ha pedig visszatolja bboy, akkor dobás. így viszont már el voltál kötelezve a bank mellett és a river megadás helyes volt. de szerintem el kellett volna dönteni preflop a leosztást és minden bizonnyal kevesebbet buktál volna.
kitörlöd amit irtam az idézetből? teljesen irreleváns a kommentem, elnéztem a HHt, azt hittem flop előtt allinmentek :)
köszi...