Kevesebb pénzem van, mint amennyit nyertem :(
Üdv!
Légyszi segítsen valaki...
PokerHeaven-ön játszok és szerintem időnként mikor kiülök egy asztaltól nem írja vissza az összeget ami bent volt az asztalnál a számlámra. HM szerint is többnek kellene lenni, tudom boss-on nem szuperál teljesen jól a HM, de számolgattam és tényleg kevesebb pénz van a számlán. Valaki segítsen nekem, az angol tudásom nem túl jó, így nem tudok egyedül levelet írni a supportnak, azt meg nemtudom, hogy a PokerHeaven-nek van-e magyar supportja. Egyáltalán érdemes ilyenkor írni vagy annak a pénznek már mindenféleképpen annyi?
Bocsi, hogy ide írtam, tudom, hogy van külön topicja a teremnek, de azt nem nagyon olvassa senki úgy vettem észre.
hali
csak egy ötlet: nincsen tranzakció history?
Csak a terembe való be- kifizetésekről van, arról, hogy az asztalokhoz mennyivel szálltam be és aztán mennyivel ki nincs. Vagyis én nem találok ilyet.
Csak a terembe való be- kifizetésekről van, arról, hogy az asztalokhoz mennyivel szálltam be és aztán mennyivel ki nincs. Vagyis én nem találok ilyet.
próbálj meg összehozni egy levelet a supportnak. ők tudnak neked küldeni egy részletes "elszámolást", hogy mikor mennyivel ültél be és szálltál ki az asztaloktól.
az angol tudásom nem túl jó, így nem tudok egyedül levelet írni a supportnak
Bosson régen nagyon sokszor volt, h beragadtak az asztalnál levő pénzek, de ezek idővel mindig vissza is kerültek... (pl. internet megszakadásnál)
Tehát így én is passz
Itt most nem volt netszakadás. Ha szépen sorba egyesével ülök ki az asztaloktól akkor visszaírja a pénzt, de várni kell ilyenkor valamennyi időt és csak utána jelenik. Akkor vettem észre, hogy kevesebb pénz van, ha gyors egymásutánban kiültem mondjuk 3 asztalról.
van 1-2 bossos terem, amelyiknek kell néha pár perc gondolkodás, amíg helyére kerül a pénz. egyet én is próbáltam régebben.
paradiseon pl ez nem gond, az másodpercenként számol
Szia,sztem a HM -el,lesz a gond.Nekem is össze-vissza számolt.
Le kell tölteni a legujabb frissitést,és utána jó lesz.
Üdv!
Légyszi segítsen valaki...
PokerHeaven-ön játszok és szerintem időnként mikor kiülök egy asztaltól nem írja vissza az összeget ami bent volt az asztalnál a számlámra. HM szerint is többnek kellene lenni, tudom boss-on nem szuperál teljesen jól a HM, de számolgattam és tényleg kevesebb pénz van a számlán. Valaki segítsen nekem, az angol tudásom nem túl jó, így nem tudok egyedül levelet írni a supportnak, azt meg nemtudom, hogy a PokerHeaven-nek van-e magyar supportja. Egyáltalán érdemes ilyenkor írni vagy annak a pénznek már mindenféleképpen annyi?
Bocsi, hogy ide írtam, tudom, hogy van külön topicja a teremnek, de azt nem nagyon olvassa senki úgy vettem észre.