A winratekkel kapcsolatban amúgy valóban ez a realitás bár könnyű pénznek tűnik az SNG minden centért szó szerint meg kell verekedni
Nézelődtem picit a neten. Leginkább sok éve írt cikkeket találtam. Itt az akadémián is. Van egy oktató oldal, ahol magyar nyelven is elérhetőek cikkek. Én sem tudom mennyire szabad itt leírni más oldalak nevét, ezért csak annyit írok, hogy stratégiákról vannak cikkek, hátha ismeritek így. Ott találtam pár érdekes cikket ICM-ről is, illetve letölthető onnan egy szoftver, ami segít a push or fold gyakorlásában.
Illetve amazonon találtam 3 könyvet, amik szerintem nem Sit & Go-król szólna, hanem a pókermatekról, de 2020, 2019-esek.
Szerintetek ezek, amiket leírtam mennyire hasznos anyagok?
Egy legendas 6max hyper jatekos, Slayerv1fan, most csinal packot a bencbs RaiseYourEdgenek.
Bar nem ertem, minek 6max hypert tanulni, ha sngzni akarsz, nyomjad a spint...az legalabb nem olyan kihalt, mint 6max hyper
Egy legendas 6max hyper jatekos, Slayerv1fan, most csinal packot a bencbs RaiseYourEdgenek.
Bar nem ertem, minek 6max hypert tanulni, ha sngzni akarsz, nyomjad a spint...az legalabb nem olyan kihalt, mint 6max hyper
SNG-ket én is csak akkor ajánlanám ha vannak későbbi MTT ambicióid is mert a befektetett munka és idő nagy része ott tud megtérülni
6 Max hyper kihalt?
Kipróbáltam azt is, játszottam párat. De arról végképp nem találtam semmi okosságot. Ha esetleg tudsz, kérlek ajánlj cikkeket hozzá.