Kezdőként suli/munka mellet milyen játéktipusban érdemes elindulni?
Sziasztok ez egy örökzöld kérdés lesz, de tudjuk, hogy a poker világa állandóan változik, így ez a kérdés hónapról hónapra újra aktuális.
Én most azért teszem fel ezt a kérdést, mert most MSC mellet sok szabadidőm lesz így kevés tapasztalattal belevágnák a pokerbe a következő paraméterekkel:
-150 dollár kezdőtőke.
-A cél nem a profivá válás hanem mondjuk csak havi 200 dollár profit elérése fizetéskiegészítésként.
-A játékra fordítható: idő hétvégén egész nap, még hétköznap az esti órák állhatnak rendelkezésre.
Az alábbiak közül ilyen célok mellet ti mivel vágnátok neki?
1. NL5 CG SH/FR a vezető Pokerstars termében vagy egy kisebb teremben, ha a kisebb termet választjátok melyiket ajánlanátok?
2. NL5 CG PLO macskaköröm?
3. 1 asztalos SNG mikro téten itt is érdekelne ha ezt ajánlanátok egy kezdőnek akkor melyik termet javasoljátok? Legyen a Stars vagy több kis terem között osztanátok szét a Bankrollt így biztosítva a megfelelő asztalszámot.
4. MTSNG a Starson (a sok ezer fős mezőnyöket az időzített versenyekkel én itt hanyagolnám), vagy a bankrol 2-3 felé osztása Stars, 1 Ipoker terem, meg mondjuk 888 között és kis létszámú MTT-k.
Köszönöm a válaszokat és az instrukciókat előre is.
zoom cg
zoom cg
SH CG 888-on vagy valami kisebb teremben.
mtsng+ kis mtt-k
kezdőként a lényeg hogy minél többet játszál adott idő alatt, szerintem is zoom.
Értem és akik a ZOOM-ot javasolják a FR, SH, HU hármasból melyiket ajánlanák, na és Holdem, vagy Omaha?
Nos én úgy döntöttem, hogy a SH CG-t fogok játszani hétköznap esténként, egyenlőre és nem ZOOM-t szeretnék lassan jegyzetelgetni és nem rohanni. Vasárnap este mikor pedig talán gyengébb a mezőny fogok MTTSNG sessionokat játszani.
A terv az, hogy az új tagok bemutatkozása topikban nyitok majd egy fórumot ahol beszámolok a dolgok alakulásáról esetleg majd teszek fel kérdéseket.
Ehhez a témához pedig a véleményeket továbbra is kíváncsian várom.
Zoom cg, mert sok hand megy le, gyorsabban tanulsz .
Nos én úgy döntöttem, hogy a SH CG-t fogok játszani hétköznap esténként, egyenlőre és nem ZOOM-t szeretnék lassan jegyzetelgetni és nem rohanni. Vasárnap este mikor pedig talán gyengébb a mezőny fogok MTTSNG sessionokat játszani.
A terv az, hogy az új tagok bemutatkozása topikban nyitok majd egy fórumot ahol beszámolok a dolgok alakulásáról esetleg majd teszek fel kérdéseket.
Ehhez a témához pedig a véleményeket továbbra is kíváncsian várom.