netfalo
2008. júl. 20. 17:50

Ki mennyit játszik?

Sziasztok
Engem az érdekelne hogy ki mennyit játszik naponta
hány asztalon? hány óra? hány leosztás?

én 4-6 asztalon játszom, kb 2-3 órát és kb 500 leosztást naponta

Takii
Válasz netfalo kommentjére
2008. júl. 20. 17:55

Nekem változó: 6-12 asztal, napi 3-6 óra játékidő, átlag 4K hand/nap.

Slash
Válasz Takii kommentjére
2008. júl. 20. 18:08

Mostanában napi 6-8óra játék 6asztalon, 3-4K hand naponta

Chryss85
Válasz Slash kommentjére
2008. júl. 20. 19:37

Én akkor játszok, amikor kedvem van, ami elég gyakori. :) Sosem játszok fix handszámot semmi sem fix. Max a sessionok hosszát fixálom le.

Napi 2-4 session (másfél órások) 10-12 asztalon FR.

Általában 1k hand felett, de nem tudom, mert olyan termekben huntolom a bónuszt, amihez kéne handgrabber, de skót vagyok :)

Bodza18
Válasz Slash kommentjére
2008. júl. 20. 19:39

Pfűű, micsoda számok. Én napi 9 óra munka és 2 óra edzés után örülök ha birok 1-2 órát 4 asztalon, de néha már a monitort is alig látom. Hétvégén persze ez megnő, de hétköznap esélytelen.
Ti hogy tudtok ennyit játszani? Van aki munka mellett bír 5 órás sessionöket? Vagy itt mindenki profi/tanuló/munkanélküli?

audiosultan
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. júl. 20. 19:40

én baromi keveset játszom hozzátok képest, mert bennem még a rulett-időszakomból:) megmaradt egy ilyen ösztön, hogy a nyereséghez mérten abbahagyom az aznapi játékot. persze imádok pókerezni, kb. napi 3 órát nyomom, de ha mondjuk megvan a napi kívánt nyereség, akkor már nem szívesen "kockáztatok", hanem elkönyvelem, hogy jó nap volt, és szevasz tavasz.

audiosultan
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. júl. 20. 19:41

Pfűű, micsoda számok. Én napi 9 óra munka és 2 óra edzés után örülök ha birok 1-2 órát 4 asztalon, de néha már a monitort is alig látom. Hétvégén persze ez megnő, de hétköznap esélytelen.
Ti hogy tudtok ennyit játszani? Van aki munka mellett bír 5 órás sessionöket? Vagy itt mindenki profi/tanuló/munkanélküli?

én is dolgozom hétköznap napi 6-7 órát, és néha hétvégén is, szóval nekem abszolút esélytelen lenne ilyen napi 5-6 óra. nem isjátszom minden nap, pont emiatt, mert néha egyszerűáe nnincs rá időm. de ha játszom, akkor egy nap 2-3 órát kb.

Tafari
Válasz audiosultan kommentjére
2008. júl. 20. 22:27

én baromi keveset játszom hozzátok képest, mert bennem még a rulett-időszakomból:) megmaradt egy ilyen ösztön, hogy a nyereséghez mérten abbahagyom az aznapi játékot. persze imádok pókerezni, kb. napi 3 órát nyomom, de ha mondjuk megvan a napi kívánt nyereség, akkor már nem szívesen "kockáztatok", hanem elkönyvelem, hogy jó nap volt, és szevasz tavasz.

Én is Veled értek egyet. Bár átlagban 1k leosztást szoktam játszani naponta, mégis, ha elérek egy olyan összeget, amire azt mondom, hogy ez az, amit ma szerettem volna, akkor nem szívesen kockáztatok tovább, inkább nézek póker videókat, vagy csak pókeres fórumokat nézegetek, olvasgatok, és válaszolgatok, vagy éppen postolom aznapi legérdekesebb lejátszásaimat.
Ha nincs meg a kívánt nyereség, akkor vagy 1000 hand, vagy 4óra. Persze ez kedvtől is függ. :d

Romsy
Válasz Tafari kommentjére
2008. júl. 23. 10:05

Csak amikor unatkozok :D
Viccet félretéve: nem csak akkor.

zoltanh
Válasz Romsy kommentjére
2008. júl. 23. 10:16

Ha leülök játszani akkor olyan 1000 hand, de ez hétvégén éjszaka kibővül 2-3K handre.

Csak amikor unatkozok :D
Viccet félretéve: nem csak akkor.

Akkor elég sokszor szoktál unatkozni :D

Élő ügyfélszolgálat