Ki mennyit játszik?
Sziasztok
Engem az érdekelne hogy ki mennyit játszik naponta
hány asztalon? hány óra? hány leosztás?
én 4-6 asztalon játszom, kb 2-3 órát és kb 500 leosztást naponta
Nekem változó: 6-12 asztal, napi 3-6 óra játékidő, átlag 4K hand/nap.
Mostanában napi 6-8óra játék 6asztalon, 3-4K hand naponta
Én akkor játszok, amikor kedvem van, ami elég gyakori. :) Sosem játszok fix handszámot semmi sem fix. Max a sessionok hosszát fixálom le.
Napi 2-4 session (másfél órások) 10-12 asztalon FR.
Általában 1k hand felett, de nem tudom, mert olyan termekben huntolom a bónuszt, amihez kéne handgrabber, de skót vagyok :)
Pfűű, micsoda számok. Én napi 9 óra munka és 2 óra edzés után örülök ha birok 1-2 órát 4 asztalon, de néha már a monitort is alig látom. Hétvégén persze ez megnő, de hétköznap esélytelen.
Ti hogy tudtok ennyit játszani? Van aki munka mellett bír 5 órás sessionöket? Vagy itt mindenki profi/tanuló/munkanélküli?
én baromi keveset játszom hozzátok képest, mert bennem még a rulett-időszakomból:) megmaradt egy ilyen ösztön, hogy a nyereséghez mérten abbahagyom az aznapi játékot. persze imádok pókerezni, kb. napi 3 órát nyomom, de ha mondjuk megvan a napi kívánt nyereség, akkor már nem szívesen "kockáztatok", hanem elkönyvelem, hogy jó nap volt, és szevasz tavasz.
Pfűű, micsoda számok. Én napi 9 óra munka és 2 óra edzés után örülök ha birok 1-2 órát 4 asztalon, de néha már a monitort is alig látom. Hétvégén persze ez megnő, de hétköznap esélytelen.
Ti hogy tudtok ennyit játszani? Van aki munka mellett bír 5 órás sessionöket? Vagy itt mindenki profi/tanuló/munkanélküli?
én baromi keveset játszom hozzátok képest, mert bennem még a rulett-időszakomból:) megmaradt egy ilyen ösztön, hogy a nyereséghez mérten abbahagyom az aznapi játékot. persze imádok pókerezni, kb. napi 3 órát nyomom, de ha mondjuk megvan a napi kívánt nyereség, akkor már nem szívesen "kockáztatok", hanem elkönyvelem, hogy jó nap volt, és szevasz tavasz.
Csak amikor unatkozok :D
Viccet félretéve: nem csak akkor.
Ha leülök játszani akkor olyan 1000 hand, de ez hétvégén éjszaka kibővül 2-3K handre.
Csak amikor unatkozok :D
Viccet félretéve: nem csak akkor.