Kifizetés Pokerstarson
Sziasztok.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok közvetlen átutalással kifizetést kérni pokerstarson? Mert azt írja pénzem euro....? Csak euro alapú számlára lehet kérni? Vagy hogy működik? Régen már vettem le akkor nem volt semmi ilyesmi, legalábbis nem rémlik, hogy gondot okozott volna...
Sziasztok.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok közvetlen átutalással kifizetést kérni pokerstarson? Mert azt írja pénzem euro....? Csak euro alapú számlára lehet kérni? Vagy hogy működik? Régen már vettem le akkor nem volt semmi ilyesmi, legalábbis nem rémlik, hogy gondot okozott volna...
Ok, de a közvetlen átutalásnál akkor is euro lesz kiírva és nem is lehet változtatni rajta. Közben már rájöttem, hogy sztem visa kártyámra kértem, csak az már nincs meg azóta:(
Sziasztok.
Mindig euróban utalnak, mindegy, hogy a kifizetéskor milyen pénznemből kéred ki a pénzt.
Amikor megérkezik majd átváltja a bankod a számlád pénznemére.